2022. december 02., péntek

Klopp elismerő szavakkal illette a Milant

-

Jürgen Kloppot, a Liverpool vezetőedzőjét a Milanról kérdezték a keddi összecsapás lefújását követően. A német szakember szerint a csapat nem érdemelte meg, hogy az utolsó helyen zárja a csoportot és úgy véli, hogy ígéretes projekt van kialakulóban.

“Tetszik a Milan projektje. Nagyszerű keverék alakult ki a fiatal és a tapasztalt játékosokból. Jelenleg nagyon sok sérültjük van és ez nyilvánvalóan sajnálatos dolog, de nagyon érdekes lesz látni, hogy az elkövetkező években mire lesznek képesek. Ebben a csoportban egyik csapat sem érdemelte meg, hogy az utolsó legyen. Talán ez segíthet a Milannak abban, hogy a Serie A-ra koncentrálhasson és elérje a célját.” – vélekedett Klopp.

A Liverpool trénerét Zlatan Ibrahimovicról is kérdezték a mérkőzés után.

“Összefutottam Zlatannal a játékoskijáróban. Üdvözöltük egymást és kezet fogtunk, de nem beszéltünk túl sokat. Nem hiszem, hogy a találkozásunk fontos sztori lenne.”

Az angol együttes 100%-os mérleggel, 6 meccsen 6 győzelemmel lett csoportelső.

“Nem szoktam a büszkeségre gondolni, mert mindig a legjobbat várom el a csapattól, de ezen az estén hihetetlen teljesítményt nyújtottunk. Nagyszerű meccs volt és a kezdőben való sok változás ellenére a játékosok megmutatták, hogy kiváló futballisták. Hihetetlen, hogy minden meccset sikerült megnyerni a csoportkörben. Ez egy újabb fejezet ennek a fantasztikus csapatnak a történetében.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS