Rendkívül balszerencsésen zárult Pietro Pellegri számára a szombat délutáni Salernitana elleni mérkőzés.

A 20 éves olasz csatárt a nyáron vette kölcsön a Milan a Monacótól egy vételi opcióval, azonban eddig csak elvétve kapott játéklehetőséget és 6 meccsen összesen 127 percet játszott. Pellegri szombaton először szerepelt a Milan kezdőcsapatában csatárposzton a Salernitana elleni mérkőzésen, azonban negyedóra elteltével el kellett hagynia a pályát, miután fájdalmat érzett a combjában és nem tudta folytatni a játékot.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Pellegrinek a combközelítő izmával van probléma és a sérülése nem súlyos, azonban elegendő lehet ahhoz, hogy januárig harcképtelenné váljon.

Ez a lehető legrosszabbkor jött Pellegri számára, ugyanis Olivier Giroud és Ante Rebic sérülése miatt egyre több játéklehetőséghez juthatott volna az elkövetkező mérkőzéseken. Pioli nagyon óvatosan gazdálkodik Zlatan Ibrahimovic erejével és játékidejével a zsúfolt meccsnaptárt figyelembe véve, azonban a svéd klasszisnak Pellegri kidőlésével jelen pillanatban nincs tényleges cseréje csatárposzton.Pellegri az előző idényben összesen 10 mérkőzést hagyott ki sérülés miatt a Monacóban, míg idén eddig 3 meccsen nem számíthatott rá Pioli.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tehát mindegy hogy 20, 30 vagy 40 éves csatárunk van így is úgy is le fog sérülni. Hihetetlen ez a több éves sérülés hullám ebben a csapatban.

  2. Bár nem szórja a pénzt a tulaj, de meglepődnék, ha nem jönne támadó már a téli átigazolás alatt. Na nem Haaland, de valami átmeneti megoldás.

    Bevallom én örülnék annak is, ha pl egy Robackot bedobnának a mélyvízbe.

  3. Robackra lennék kíváncsi, valamint egyszer majd a csiszolatlan gyémántként emlegetett Chaka Traoréra (17 éves). Marha ügyesen mozgó szélső. Egy olasz kupa meccsen bedobhatná Pioli.

    Viszont azon elcsodálkoztam, hogy a primaveránk – amit elég szépen töltöttek fel reménységekkel – a bentmaradási meccsre ítélt 15. helyen tanyázik.

  4. Ez a srác azért nem nagyon kell senkinek mert full sérülékeny. Tettünk egy próbát nálunk hátha csoda történik de ez még nem meseország.. Kell 1 csatár!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet