2022. december 02., péntek

“Azért vagyok itt, mert megérdemeltem”

-

Junior Messias, a Milan brazil támadója elmondta, hogy a nyáron kevesen örültek az érkezésének, ezért a legfőbb céljai között szerepel, hogy bizonyítson a pályán.

Messias az első alkalommal volt a Milan kezdőcsapatának tagja a Genoa ellen és a támadó-szekció jobb oldalán játszva rögtön két góllal vette ki a részét a csapat 3-0-s idegenbeli sikeréből. Így 5 tétmeccsen már 3 gólnál jár piros-fekete mezben.

“Elmúlt a tündérmesék ideje. Arról kell beszélnünk, amit most csinálok és nem azzal foglalkozni, amit régen tettem. Azért vagyok itt a Milanban, mert megérdemeltem. Mindig a csapatért dolgozom. Igyekszem a legjobb formámat nyújtani, függetlenül attól, hogy milyen poszton szerepeltet az edző, legyen szó akár támadó-középpályás vagy szélső posztról.” – mondta Messias.

“Olyan ember vagyok, aki a pályán kívül nem túl beszédes, de a pályán kommunikációra van szükség és segítenünk kell egymást, akár 20 vagy 30 éves vagy. Mindenki ismeri a történetemet, de most csak a Milanra és a bajnokságra kell koncentrálnom. Mindig a fejlődésre törekszem. Úgy vélem, hogy majd a későbbiekben beszélhetünk a történetemről, de ez az én dolgom és az Úr nagyon sokat segített.”

“A gólok ösztönösen jönnek. Ezen a szinten hozzá kell szoknod. Az előző idényben jól teljesítettem a Crotonéban. Sajnos kiestünk, de alkalmazkodtam a Serie A-hoz. Egy játékosnak mindig alkalmazkodnia kell az alacsonyabb és a magasabb szinthez, valamint a kevésbé jó és a kiváló játékosokhoz is. Idén egy hatalmas klubhoz kerültem és ez plusz lendületet ad.”

“Nagyszerű érzés, hogy itt van a klubnál Ibrahimovic, Maldini vagy éppen Dida. Közel állnak hozzánk és ez nagyon jó. Lenyűgöző látni őket nap mint nap, még meg kell szoknom az érzést.”

“Amikor idejöttem, nagyon kevesen örültek nekem, de a munkámmal bebizonyítottam, hogy itt maradhatok. Nyugodt körülmények között éltem át a klubváltást és hagytam az ügynökömet dolgozni.”

“Olasz válogatott? Nem játszhatok a válogatottban, mert nincs olasz útlevelem.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem az volt a baj, hogy idejött, hanem hogy két hónap kellett a lefogyasztásához. Ha szeptember óta hozná ezt a teljesítményt, akkor mindenki boldog lenne. Én is mást hoztam volna helyette, de úgy voltam vele, hogy ha már itt van, majd akkor ítélem meg, ha láttam játszani. Eddig nem rossz, de ne két meccs alapján döntsünk, jó lenne ha továbbra is tudna gólokat szerezni, és pár hónap múlva az lenne a téma, hogy mekkora fogás volt.

  2. Van még jópár gól benne úgy érzem . Ahogy írta valaki hogy a bl fejessel majdnem behozta a kölcsöne felét rögtön. Ahogy a harmadik gólt lőtte az azért bízató lehet .Az sokmindent elmond hogy Brahim diaz aki jóval drágább játékos nem tudott mit kezdeni a lasztival vagy nem tudott ráfordulni vagy tudom is én kicsit bizonytalankodó volt gyorsan oda pöccintette Messiás elé az meg rákülte kapásból nem szarakodott . De a fejes is baba volt . Totál spontán jött .

    • Még szinte el sem hagyta a fejét a labda és Ibra már emelte a kezeit a magasba 🙂

      Diaz szerintem – ha tudatos volt, ha nem – nagyon jól tette, hogy tovább pöccintette. Vannak akiknek ott eszükbe sem jutna (Ibrát is idesorolom) aztán helyette meg belerúgják az előttük álló védőbe.

      Nyilván mindenki el tud képzelni jobb játékost a jobb oldalon (remélem egyszer jön is oda valami meglepi) mert Samutól a hideg kirázott, de lassan az Alexis fiú is ugyanezt váltja ki belőlem. Fut, mint Forrest Gump, de emellett mást nagyon nem lehet felhozni mellette. A ellenfélnek adott kulcspasszokról nem is beszélve.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS