2022. december 02., péntek

“Ettől a Milantól kellene félnünk?” – Bonucci

-

Eddig soha nem látott felvétel került ki az öltözőből a májusban megrendezett Juventus-Milan mérkőzésről.

Néhány nappal ezelőtt megjelent az Amazon Studios által készített All or Nothing (Mindent vagy semmit) című sportdokumentumfilm-sorozat legújabb része, amely ezúttal a Juventus 2020/2021-es szezonját dolgozza fel és betekintést enged a kulisszák mögé.

Az epizódban számos öltözőbeli eseménybe tekinthetnek bele a nézők, többek között a 2021 májusában megrendezett Juventus-Milan mérkőzés félidejében készült felvételekbe is. A Rossoneri idegenben – Brahim Diaz góljával – 1-0-ra vezetett a Juve ellen, majd az első félidő lefújása után a szünetben Leonardo Bonucci próbálta lelkesíteni a csapattársait.

“Nézzetek rá erre a ki****ott táblára!” – mutatott Bonucci az öltöző közepén lévő mágneses táblára, amelyen a Milan kezdőcsapata és felállása szerepelt. “Ettől a Milantól kellene félnünk? Nem lehet! Ez egy nehéz pillanat, de felszabadultan kell játszanunk.”

Az olasz védő beszéde nem hozta meg a kellő hatást és végül a Juventus hazai pályán egy 3-0-s vereségbe szaladt bele a lebecsült Milan ellen, miután a második játékrészben Ante Rebic és Fikayo Tomori is eredményes volt, Az előző szezon végén rendkívül kiélezetté vált a Bajnokok Ligája-indulásért vívott harc és mint később kiderült, sorsdöntő volt a Milan számára a győzelem megszerzése Torinóban.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem tudom, ezekkel a kiszivárogtatásokkal kinek mi a célja. Kinevettetni valakit? Rossz színben feltüntetni az illetőt? Azon szórakozni, hogy hű, de nem jött be a szöveg? Mit gondolnak, egy öltözőben mi megy, pláne, ha ég a csapat? Hogyan próbálják lelkesíteni magukat és a csapattársakat a játékosok, edzők? Mit gondolnak, hogy ugyanolyan becsomagolt nyálas nulla szövegeket nyomatnak, mint amiket egy-egy interjúban olvasni, hogy kit mennyire tisztel az illető? Bonucci teljesen jól csinálta. Ezt így kell, és aki nem ezt teszi, az nem vezér alkat.

  2. Anno mondtam én is ilyet kölyökfejjel, de inkább csak az irigység szólalt meg, mert az ellenfél jobb volt. De ez a sértődött majom lassan 40 éves. Ja nem bocs 34. Hu basszus, úgy mozog mint egy valami gálameccsen Baresiék.
    Abból a szempontból örültem, hogy volt a Milanban, hogy a vak is látta, a megszokott haverok nélkül egy átlagos fos, de nem vezér.
    Viszont az láttam ebben a csodafilmben, hogy a portugál kicsi ripacs szokás szerint csak a kameráknak játszott.

  3. Milan kapitánya meg lehet a következőket mondta: Nem mi vagyunk az esélyesek, de mutassuk meg nekik, hogy nem szabad minket lebecsülni, minden labdáért harcoljunk meg és akkor nem kell majd a végén szégyenkezni bármi is lesz.

    Néha jobb szerényebben biztatni a csapatot, mert ha csak a mezt küldik ki a pályára, akkor 3-0 lesz a vége.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS