2022. december 07., szerda

Diaz: “Élvezem a játékot és mindent beleadok”

-

Brahim Diaz az Atlético Madrd elleni siker után elmondta, hogy a csapat teljes mértékben megérdemelte a győzelmet és úgy véli, hogy a legtöbbet hozták ki ebből a mérkőzésből.

“Igazán boldog vagyok és hiszem, hogy teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet azok után, amit együtt véghez vittünk és ahogy teljesítettünk a pályán. A legtöbbet hoztuk ki ebből a szituációból és a mérkőzésből, megérdemelt a három pont és többet érdemeltünk volna az első mérkőzésünkön ellenük.” – mondta Diaz.

“Olyan volt, mintha a San Siróban lettünk volna. A szurkolók hihetetlenek voltak és nagyon hálás vagyok nekik, mert elképesztő támogatást nyújtottak. Ilyen győzelmet és mérkőzést érdemeltek.”

“Játszom a játékomat, nagyon élvezem és mindent megteszek a pályán. Ahogy mondtam, nagyon boldog vagyok a győzelem miatt. Összességében többet érdemeltünk volna ebben a csoportkörben és most az utolsó mérkőzésünk jön egy nagyszerű csapat ellen. Meg kell csinálnunk, amire képesek vagyunk és nyernünk kell, aztán meglátjuk, hogy hogyan alakulnak a dolgok.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS