2022. szeptember 29., csütörtök

Jelentés Milanellóból a sérültek állapotáról

-

Jó hír érkezett Mike Maignan felépüléséről, továbbá Ante Rebic és Fikayo Tomori kapcsán is vannak fejlemények az Atlético Madrid elleni mérkőzés előtt.

A MilanNews ma részleteket közölt a sérülésből lábadozó játékosok állapotáról.

Ante REBIC: A horvát támadó a csapat pénteki edzésén sérült meg és ennek következtében kihagyta a Fiorentina elleni mérkőzést. Az elvégzett orvosi vizsgálatok combizomsérülést mutattak ki a jobb lábában és 10 napon belül újabb vizsgálatok lesznek. Rebic az Atlético Madrid és a Sassuolo ellen sem játszhat, továbbá kérdéses a jelenléte a Genoa ellen is.

Fikayo TOMORI: Az angol középhátvéd versenyt fut az idővel az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája meccs előtt, hogy felépüljön a csípősérüléséből. Tomorinál csípőfájdalom jelentkezett az edzésen a Fiorentina elleni meccs előtt. Pioli bízik abban, hogy a kulcsembere felépül szerdára. Tomori állapotát kedden fogják felmérni, hogy pályára léphet-e Madridban.

Mike MAIGNAN: Több, mint 5 héttel a csuklóműtétje után jól halad a francia válogatott kapus felépülése. Eddig személyre szabottan készült labdás edzésekkel a csuklójának kímélése érdekében, azonban a mai napon megkezdte az egyéni kapusedzéseket is Milanellóban, ami nagyszerű jel. Maignan csuklója meggyógyult és az elkövetkező időszakban fokozatos terhelést kap, mielőtt teljes értékű edzésmunkát végezhet. Ha minden jól megy, akkor december közepe körül – akár a Napoli elleni meccsre – játékra kész állapotban lehet.

Davide CALABRIA: A saját nevelésű jobbhátvéd azon dolgozik, hogy rendbe jöjjön a vádliizomsérülésből, amit az olasz válogatottban szedett össze a múlt héten.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS