2022. november 30., szerda

Gyermekkórházban járt a Milan delegációja

-

A Milan szép gesztust tett és meglepte a beteg gyerekeket a kórházban.

A Sky Sport Italia beszámolója szerint a napokban egy nagyszerű kezdeményezés részeként a Milan kis létszámú delegációja Milánó két gyermekkórházában járt, hogy örömet szerezzenek az ott lévő gyerekeknek. Stefano Pioli elkísérte Matteo Gabbiát és Alessandro Florenzit, hogy meglepjék a kórházba került gyerekeket.

Természetesen nem mentek üres kézzel: különböző eszközökkel és milanos ajándéktárgyakkal kedveskedtek. A gyermekkórház szívből köszönetet mondott a klubnak, hogy időt és figyelmet fordítottak a kezdeményezésre.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A gesztus nagyon szép, én mégis a negatívumot emelném ki a hírből. Ha már egy ilyen nemes tettet hajt végre a klub, akkor miből állt volna olyan játékosokat küldeni, akik alapemberek, vagy rendszeresen játszanak, esetleg nagyobb nevek? Ha elviszik azt a Gabbiát, aki az elmúlt fél évben egyetlen meccsen játszott, meg Florenzit, aki két hónapja nem lépett pályára, akkor ennek van egy olyan üzenete, hogy a Milan azért olyan marhára nem erőltette meg magát, hogy olyan játékosokkal menjen, akiket a kórházban lévő gyerekek rendszeresen láthatnak a tévében. Lényegében azért ezek mentek, mert ők voltak kéznél, ők értek rá. Giroud-nak vagy Romagnolinak például nem volt válogatottbeli elfoglaltsága…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS