VIDEÓ: Kerkez megmozdulásai a németek ellen

8

Kerkez Milos, a Milan Primavera futballistája a kezdőcsapatban kapott helyet a magyar U21-es válogatottban, ezúttal a Németország elleni 5-1-re elveszített meccsen.

A szerb-magyar kettős állampolgár balhátvéd immáron állandó tagja a magyar utánpótlás-válogatottnak. Kerkez a múlt héten nagyszerű teljesítményt nyújtott a Lengyelország elleni mérkőzésen az U21-es Eb-selejtezőben, legutóbb pedig a németek ellen is lehetőséget kapott.

A Milan ificsapatának 17 éves játékosa a napokban magyar nemzeti színekben kezdőként lépett pályára a német U21-es válogatott ellen és végigjátszotta a meccset, amelyen számos remek megmozdulása volt. Íme egy videóösszeállítás a CompsACM jóvoltából.8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Azt gondolom tudod, hogy ezeken a meccseken U21-ben játszott?? Ha nem lenne egyértelmű 20-21 éves érett játékosok ellen. Had ne soroljam hány játékos játszott rendszeresen kezdőként ebben a korban. Elég fura nézeteid vannak, érte sem fizettünk elég sok pénzt, ezért rögtön lesérülne?

      • A 20-21 éves játékosokból kevés játszik a csapatában felnőttben. De lehet látni az izomzati különbséget. Általában hogy kezdik a tehetséges fiatalokkal? Izmot pakolnak rájuk. De nekem mindegy tegyék be aztán törjék szét. Ha úgy gondolnák hogy készen áll felhozták volna.

  1. Pedig elég kemény játékosnak tűnik és nem egy kis porcelánbabának, mint például Castillejo. Gyors és erőszakos játékosnak, és oda is teszi rendesen magát, tehát nem hiszem hogy gond lenne azzal hogy össze fog törni. És ahogy jose írja nem véletlenül van az U-21 kezdőjében ráadásul nem valami barátságos gyenge ellenfél ellen.