A Milan tájékoztatása szerint Mike Maignan csuklóját sikeresen megoperálták.

Mint arról beszámoltunk, az orvosi konzultációt követően egy specialista javaslatára megszületett a döntés, hogy a teljes felépülés érdekében megműtik Maignan kezét. A francia válogatott kapus csuklója a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg és az utóbbi hetekben fájdalmat érezve védett.

A Milan a hivatalos honlapján közölte, hogy Maignan bal csuklóját artroszkópos eljárással megműtötték a milánói Madonnina klinikán. Az operáció tökéletesen sikerült és komplikációk nélkül zajlott. Mivel a francia kapus csuklójában a szalag is sérült, így sikeresen megtörtént annak helyreállítása.A műtétet Dr. Loris Pegoli professzor végezte a Milan csapatorvosának, Stefano Mazzoninak a jelenlétében. A klub tájékoztatása szerint Maignanra hat hét pihenő vár, mielőtt megkezdi a rehabilitációs folyamatot. A teljes felépülési idő 10 hetet vesz igénybe, ami azt jelenti, hogy a 26 esztendős kapus december végén vagy január elején térhet vissza a pályára.

Maignan mellett a harmadik számú kapus, Alessandro Plizzari is sérült, így a távollétükben Ciprian Tatarusanu és a frissen szerződtetett Antonio Mirante versenyez a kezdőcsapatba kerülésért az elkövetkező hetekben.

Maignan eddig 7 bajnokin védte a csapat kapuját és ezeken 5 gólt kapott, míg 3 alkalommal kapott gól nélkül hozta le a mérkőzést a Serie A-ban az idei szezonban.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Fantasztikus, itt tuti valami átok ül ezen a csapaton, mert ez már tényleg túl sok…. ebből simán lesz február eleje is….

  2. Jobbulást és mielőbbi visstatérést! Amúgy szerintem azért nem a válogatott szünet előtt műtötték, hogy Nemzetek Ligája győztesnek mondhassa magát.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet