2022. október 04., kedd

HIVATALOS: A Milan szerződtette Antonio Mirantét

-

A Milan az aktuális idény végéig szerződést kötött Antonio Mirantéval.

Alessandro Plizzari után Mike Maignan is megsérült, ezáltal a csapat három kapusa közül ketten is hónapokra kidőltek. Maignan csuklóját szerdán sikeresen megoperálták és a klub információkat közölt a felépülés időtartamáról. A sérülések miatt a Milan úgy döntött, hogy kapust igazol.

A Milan a hivatalos honlapján bejelentette, hogy megállapodott Mirantéval, aki a szezon végéig, azaz 2022. június 30-ig írt alá a Rossonerihez. A 38 esztendős kapus szabadon igazolható volt, legutóbb a Roma kapuját védte az előző idényben.

A rutinos olasz kapussal kedden este történt meg a megegyezés, majd szerda reggel orvosi vizsgálatokon vett részt Milánóban. Mirante sikeresen teljesítette a vizsgálatokat, amelyet követően a Casa Milanban aláírta a szerződését. Eldőlt, hogy a 83-as mezszámot fogja viselni a Milanban és az elkövetkező hetekben illetve hónapokban Maignan távollétében Ciprian Tatarusanuval fog versenyezni a kezdőcsapatba kerülésért.

Mirante korábban a Roma mellett a Parma, a Bologna, a Sampdoria és a Crotone kapuját is védte. Az eddigi pályafutása alatt 368 mérkőzésen lépett pályára a Serie A-ban.

Ugyan az átigazolási időszak hivatalosan augusztus 31-én véget ért, azonban a szabályok lehetővé teszik a szabadon igazolható játékosok leigazolását a szezon folyamán a piac zárását követően is.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyon örülök az érkezésének! Egy nagyon jó kapus! De a kihagyás mennyire fog érződni rajta, azt nem tudni. Arra nem emlékszem lábbal mennyire volt magabiztos. Valakinek esetleg ezzel kapcsolatban vannak emlékei? Nálunk elég fontos ez is egy kapus esetében.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS