2022. november 30., szerda

A Marseille-ből érkezhet Kessié utódja

-

A Milan vezetősége felkészül arra az esetre, ha Franck Kessié nem fogja meghosszabbítani a lejáró szerződését és ebben az esetben Franciaországból érkezhet erősítés a középpályára.

Paolo Maldini elmondása szerint másfél éve zajlanak az egyeztetések Kessié ügynökével a hosszabbításról. A 24 esztendős középpályás az olimpia alatt ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy a tornát követően aláírja az új szerződését, azonban ez még nem történt meg a Milan ajánlata és a játékos bérigénye közötti különbség miatt.

A klub vezetősége nem akarja, hogy Kessié esetleges távozása váratlanul érje, ezért figyelemmel kíséri az átigazolási piacot. A MilanNews beszámolója szerint Boubacar Kamara az egyik jelölt a középpálya megerősítésére arra az esetre, ha az elefántcsontparti játékos nem hosszabbít.

Kamarának jövő nyáron lejár a szerződése és az Olympique Marseille eddigi kísérletei a hosszabbításra sikertelennek bizonyultak, így nagy esély van rá, hogy 2022 nyarán szabadon igazolhatóvá válik. A 21 éves védekező-középpályás távozni szeretne és már idén nyáron is felmerült a neve a Milan háza táján, azonban a Marseille 20 millió eurót kért érte és emiatt a tárgyalásokon nem történt előrelépés.

A francia futballista 2017-ben 17 évesen debütált a francia élvonalban a nevelőegyesületében és azóta 130 tétmeccsen lépett pályára a Marseille-ben.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyon helyes!
    Az ingyen távozók miatti kiesést csak így lehet nullára hozni anyagilag. S a fizetési keret is helyben maradhat.
    Nézzük pozitívan: mennyire mesínylette a klub d és calha távozását. Semennyire, olcsóbban, adott esetben jobb kvalitású spieler érkezett.

  2. De akkor Bakayoko és legfőképp Adli nem pont erre a posztra van? Tonali, Bakyoko, Bennacer, Adli+ az extra Krunic nem elég? Diaz mögé még mindig senki, Salemaekers mögött az alapból inkább védő Florenzi, illetve a Messias bevethető őt majd meglátjuk, ha talán télre formába kerül, de ha így is történik akkor is sokkal vékonyabb az a két poszt mint Kessié helye.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS