2022. október 07., péntek

Mino Raiola reagált Donnarumma kifütyülésére

-

Mino Raiola szerint méltatlan volt a szurkolók részéről, hogy az olasz válogatott mérkőzésén kifütyülték Gianluigi Donnarummát a San Siróban és furcsának tartja, hogy a Milan nem határolódott el és nem védte meg a korábbi saját nevelésű játékosát.

Hatalmas füttykoncert övezte Donnarumma minden labdaérintését az Olaszország-Spanyolország mérkőzésen a Nemzetek Ligája elődöntőjében, amelyet az olaszok 2-1-re elveszítettek. Előzetesen számítani lehetett rá, hogy nem lesz kedves fogadtatása Milánóban azok után, ahogy a klubbal bánt és ingyen a PSG-hez szerződött. Mint arról írtunk, a meccs előtt a Curva Sud Milano az olasz válogatott szállodája mellett egy hatalmas transzparenst feszített ki az Európa-bajnok kapusnak címezve.

“Elfogadhatatlan, ami szerdán történt Gigióval.” – nyilatkozta Raiola a Corriere dello Sportnak. “Undorító volt számomra, hogy kifütyülték őt. Most azon tűnődöm, a Milan miért nem lépett közbe, hogy elhatárolódjon ettől és valamilyen módon megvédje őt azok után, hogy megjelent az aljas transzparens a milánói hídon. Miért fenyegetik, talán megölt valakit? Kérdezzék meg bárkitől! Egy édesapa mit tanácsolna a fiának: maradjon a Milanban vagy menjen a Paris Saint-Germainbe? Az igazság az, hogy a Milan nem tudta hogyan kellene megtartania vagy nem tarthatta meg Gigiót. Nagyon szomorú, furcsa és szégyenletes, ami a stadionban történt.”

RIPORTER: “VÁRHATÓ VOLT A KIFÜTYÜLÉS ÉS A SAJTÓ KÍSÉRLETEI ENNEK ELKERÜLÉSÉRE EREDMÉNYTELENEK VOLTAK. KI LETT EMELVE AZ IS, HOGY EZ EGY VÁLOGATOTT MECCS.”

“Szégyen, hogy a szurkolók egy része beleáll egy fiúba, aki semmi rosszat nem tett és akinek egyszerűen csak az volt a hibája, hogy gyakorolta a szabad döntés jogát. Nincs más ok arra, hogy kifütyülték őt.” – reagált Raiola.

RIPORTER: “A MILAN SZURKOLÓK HÁLÁTLANSÁGGAL VÁDOLJÁK, EZT ÖN IS JÓL TUDJA. A KLUB FELNEVELTE ÉS MEGADTA NEKI A LEHETŐSÉGET, HOGY DEBÜTÁLJON ÉS ALAPEMBER LEGYEN A SERIE A-BAN ÉS CSERÉBE GIGIO NYOLC ÉV UTÁN INGYEN TÁVOZOTT. EZ VOLT A BŰNE.”

“Gigio mindig mindent beleadott a nemzeti csapatban, nagyban hozzájárult az Európa-bajnokság megnyeréséhez, ahol megválasztották a torna legjobb játékosának. Gigio a klub legsötétebb és legnehezebb időszakaiban is hű maradt a Milanhoz. Beleadta a szívét, az elkötelezettségét illetve a profizmusát az utolsó napig és segített visszavezetni a csapatot a Bajnokok Ligájába.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én a klub helyében egyetlen játékossal sem vennék fel kapcsolatot,akinek ez az unszimpatikus,pénzéhes kretén az ügynöke.
  Játsza itt a tudatlant,meg méltatlankodik..Ez a szerencsétlen gyerek ennek a gazembernek a hálójában vergődik,nagyban befolyásolta őt a döntéseibe,hogy saját magát meghazudtolta a szurkolók előtt is. Nem felmentve a gyereket,de befojásolható,és ez az ügynöknek magát nevező szarkupac a döntéshozó helyette,de nem a gyerek érdekeit nézi,hanem kőkeményen csak a hasznot lesi belőle..Persze a fejlődés,meg blablabla.. Lófaxot! Pénzéhes ganéj!
  Meg az a duma,hogy ..”Egy édesapa mit tanácsolna a fiának: maradjon a Milanban vagy menjen a Paris Saint-Germainbe?”.. Hát ekkora faxságot! Ki a tököm az a PSG ???? Egy felhájpolt senkik,akik még a francia bajnokságot sem tudják megnyerni,de annyi pénzt keresnek,hogy az 10 élcsapat BL indulásához is elég lenne! Gusztustalan ez a faszi,és a klub ne is kérjen bocsánatot,akitől pedig el kéne határolódnia ,az ez a dagadt disznó!

 2. Még a gondolatát sem akarom kelteni annak, hogy az Ultrák bűnözők, mert nem tartom annak őket (bár biztos van egy-két ember, akinek nem kevés van a számláján)
  De, hogy ezt az embert még nem verték szét vasrudakkal, az számomra hihetetlen.
  Ezt a zsírtömeget mondjuk rendesen lazítani kellene vasrúddal, mire csontot érne a találat.

  • Ez így van Zolinho
   Ilyen hamar még nem felejtettünk el játékost. Na jó, nem Destro, Cerci, Bertolacci, Ely, Mauri félékre gondolok, hanem akik meghatározó játékosok voltak pl. Kaka, Sheva, Ibra, Silva stb.
   Persze egy kívülálló mondhatja, hogy savanyú a szőlő, de jelenleg nem ez van. Nem ezért mondjuk, hanem azért mert Maignan fantasztikus reflexekkel véd, ha odapasszolják neki a labdát, akkor több millió Milan drukkernek nem kezd 120-at verni a szíve, ha hosszan indít, akkor nem a 2. gyűrűben köt ki a labda, mint az elődjénél.
   Fantasztikus húzás volt, biztos vagyok benne, hogy Gigiot picit eszi a fene, mert ha picit helyén van az önértékelése, akkor érzi, hogy a fekete párduc több képességben is jobb nála.

 3. “A KLUB FELNEVELTE ÉS MEGADTA NEKI A LEHETŐSÉGET, HOGY DEBÜTÁLJON ÉS ALAPEMBER LEGYEN A SERIE A-BAN ÉS CSERÉBE GIGIO NYOLC ÉV UTÁN INGYEN TÁVOZOTT. EZ VOLT A BŰNE.”

  Itt is leírták már vagy ezerszer az okot. A CdS riportere feltesz Raiolának egy Donnarummával kapcsolatos kérdést… Az egyik dolog, hogy a hátteret – ezek szerint -nem ismeri, ráadásul még okoskodik is.

  Nem, Donnarummának nem az a “bűne”, amit a riporter tényként állít, hanem az, amiről Raiola nem beszél, illetve az, amivel kapcsolatban csak ködösít. Aki itt érzelmi kérdésként akarja (próbálja) beállítani ezt a dolgot, az Raiola. Ha valaki kimegy a szurkolókhoz, és a képükbe hazudik, akkor olyan nehéz elképzelni, hogy nem azért fütyülik ki és küldik el az anyjába, mert ingyen távozott, hanem azért, mert egy gerinctelen, férfiatlan, gyáva alak, aki nem merte megmondani a drukkereknek, hogy miként döntött?!

  A riporterből kiindulva, lehetnek jónéhányan, akik még mindig nem értik, hogy mi miért történt…

 4. Eleve emiatt a patkany miatt ment el ebben biztos vagyok…miert van az h ennek a feregnek a jatekosai csak akkor kerul cimlapra ha az megy h keveslik a fizujukat?! Ertelmes apa nem mondja a fianak azt h igazoljon a psgbe es tegye tonkre a sajat karrierjet…raiola penzehsege miatt ment el ez biztos!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS