A Milan balhátvédje élete első találatát szerezte a francia válogatottban, amellyel a Nemzetek Ligája fináléjába lőtte Franciaországot.

Theo Hernández a kezdőcsapatban kapott lehetőséget Belgium ellen a Nemzetek Ligája elődöntőjében, méghozzá bal szárnyvédőként a 3-4-1-2-es felállásban. A franciák kétgólos hátrányba kerültek az első játékrészben, viszont a 62. percben Benzema, majd hét perccel később Mbappé volt eredményes.

A 90. percben jött a győzelmet érő találat: Pavard beadását követően a bal szélen felfutó Theo Hernández elé került a labda, aki igazított rajta egyet, majd nagy erővel a kapuba bombázott. Ezzel a franciák 3-2-re megnyerték a meccset és bejutottak a döntőbe, ahol október 12-én Spanyolországgal játszanak a San Sióban.Hernándeznek ez volt a második meccse a válogatottban és az első gólját szerezte.

VIDEÓ:

 

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Tipikus Theo gól. 😀 Tükörszélsők előtt is voltak gólok, ezt remekül bemutatja újra és újra. Nagyon szép csavart gólok vannak, de ha jól olvassa a kapus akkor ezeket a lövéseket könnyebb védeni. Pl Suso egészen pontos lövéseit is fogta valami kiscsapat kapusa.
  Én nagyon bírom ezt a nyers erőt amit belead Theo.

 2. Nagyon hálás volt és sokat jelentett neki, amikor Maldini személyesen ment el beszélni vele a leigazolása előtt, de az a 1.5 millió euro a bére mellett… itt is lesznek bajok.
  Lehet, hogy a klub felajánl neki 4-4.5 milliót, de szerintem legalább 3 csapat fog kopogtatni 7-8 millás fizuval.
  Abban bízom, hogy lassan már csak olyan játékosok fognak maradni, akiknek Do$$aru€€a és a fordított fülű kebabhuszár esetéből átment a lényeg. Olyanok, akik látják, hogy ez a csapat képes lehet nagy dolgokra. Nekem 1.5 millió euro az azonnal nyugdíjazást jelentené 🙂 de a mai romlott foci világában arcpirítóan alacsony a fizujuk a többi csapathoz képest. Ezzel tényleg lesz baja a vezetőségnek. Egy Calabriáról el tudnám képzelni, hogy aláírná azt is, hogy a pályafutása végéig nem emelkedne a fizuja, még talán Tonaliról is, de a többiekről már nem nagyon, főleg ha Theo állandó válogatott lesz.

  Na de Forza Milan

  • Sajnos szerintem is a köv szerződésbe bele fogja kalkulálni ezt a minimálbért amit most keres. Addig kellene hosszabbítani vele amíg van esélyünk mert hamarosan ez a hajó is elúszik mint Kessie…

 3. Theoról írtuk már korábban többen is, hogy szerintünk érinthetetlen (-nek kellene lennie). Ő egy tipikus nyerő ember, aki akkor is ki tud emelkedni a csapatból, ha minden nagyon rosszul megy. Nagyon sajnálnám, ha elmenne. Előbb-utóbb a tulajoknak is be kell látni, ha nincs nagy pénz, akkor nincs nagy foci. Meg még jöhet egy új tulajdonos is (a Newcastle-t irigylem kicsit) és megváltozhatnak a dolgok. De azt is láthatják a játékosok, hogy ez a csapat már bárkivel(!) felveszi a versenyt a pályán, szóval van itt perspektíva.

 4. Nem mindig csak a pénzt nézik a játékosok, de az igaz, hogy az átlagot elvakítja a pénz. A Milan se fizet nagyon keveset, mert 1-2-3 millión ment az alkudozás Donna-val és most Kessie esetében is.
  Theo-ról inkább tudom elképzelni azt, hogy a kihívás miatt távozzon egy angol csapathoz, mert azt erősebb bajnokságnak tartják és ott sokat tudna fejlődni. Ebben az esetben nem is lenne indokolt alkudozni, mert a játékos eldönti, hogy fejlődni akar és akkor nem fog több pénzért se maradni.

  Előre nem tudjuk mi lesz, de kapzsi játékosokat inkább ne tartsanak meg minden áron, mert azok csak rombolják a morált. A Milan meg nem egy gyenge csapat a jelenlegi teljesítménye alapján, de ha mégis távozni akarna egy erősebb csapatba, azt teljes mértékben elfogadom, de akkor a szerződése lejárta előtt jelezhetné ezen szándékát, hogy valami haszna legyen belőle a klubnak is.
  Milos Kerkez-t meg jó lenne látni a kupában, mert ha tényleg ügyes, akkor ő akár pótolhatja is Theo-t idővel.

 5. Theo szerintem Tonali mellett a leginkább Milan-szívű játékos, sőt, azt mondom, hogy a pályán ő adja bele a legjobban a szívét a meccsbe. Szerintem az ő távozásáról nem kell beszélgetni még jó ideig, főleg, ha legalább egy korrekt emelést kap majd valamikor.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet