A Curva Sud nem hagyta szó nélkül Gianluigi Donnarumma legutóbbi nyilatkozatát.

Az olasz válogatott szerdán a San Siróban játszik Spanyolországgal a Nemzetek Ligája elődöntőjében. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Gianluigi Donnarumma, a Paris Saint-Germain kapusa is részt vett és több kérdést is kapott az újságíróktól a korábbi csapata és Milánó kapcsán.

“Izgatott vagyok, hiszen Milánó és az AC Milan is egy fontos részét képezte az életemnek. PSG? Nincs semmi probléma. Azért jöttem Párizsba, hogy játsszak és normális, hogy kezdetben nem védek folyamatosan. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz és folytatom az utamat. Maldini? Nincsenek problémák közöttünk Paolóval. Felnőtt emberek vagyunk. Gratuláltam neki a legutóbbi győzelemhez. Örülök a Milan sikerének, mindig is a klub szurkolója leszek. Gyakran beszélek Piolival és örülök neki.” – mondta Gigio.Donnarumma a távozásának módjával és körülményeivel nem igazán lopta be magát a Milan szurkolók szívébe és ennek az elmúlt hónapokban többször is hangot adtak az ultrák. Ez nem meglepő azok után, hogy a szemükbe hazudott és ingyen távozott a PSG-hez, így egyetlen eurót sem kapott érte a klubja, amelytől 16 évesen páratlan lehetőséget kapott.

A Curva Sud Milano, a Milan szervezett szurkolói csoportja a szerdai válogatott meccs előtt egy hatalmas transzparenst feszített ki Milánóban, így üzenve Donnarummának, aki május után ismét pályára lép a San Siróban – ezúttal a válogatott színeiben. A drapériát a Sheraton Hotel, azaz az olasz válogatott szálláshelye mellett tűzték ki egy hídra.

“DONNARUMMA, Milánóban soha többé nem fognak szívesen látni téged! sz*r ember vagy!”

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Teljesen jogos. Szembe kopte azt a csapatot amelyiknek mindent koszonhet…bizom benne h a psgbol soha nem tud eligazolni es soha semmit nem nyer a francia bajnoksagon meg kupan kivul…idiota marha mert hagyta h a penz es a faszkalap raiola iranyitsa…..

 2. Amennyire kedveltem most annyira nem. Elfelejtette, hogy az Ac Milan nélkül sehol nem lenne most és ha csak egy kis emberség lett volna benne, nem döntött volna így. Sajnos, túlságosan Raiola irányította nála a dolgokat ő pedig csak a pénzben gondolkozott. Most fog majd rájönni mekkora hiba volt amit tett. ❤️🖤

 3. Nem sajnálom hogy egy szar ember elment…
  Amúgy is vannak új Ikonjaink akik neve egy lesz a Milannal.
  Calabria, a csk.
  És Tonali, aki mindig Milanista volt, csak ide akart jönni.
  Ők EMBEREK.

 4. Aki nem akar a Milánban játszani az mehet Isten híréveI. Az ilyen emberek csak ártanak a közösségnek hiszen nagyon fontos a csapaton belüli jó hangulat.Maignan fantasztikus vétel volt. Sokan bírálták Maldiniékat , az utóbbi 15 év legjobb munkáját végzik. Így utólag kicsit örülök is hogy a török és Donna is elmentek már csak Romagnoli aki egy kicsit csípi a szemem de ha beáll a sorba akkor maradjon. Forza Milan.

 5. Ő ki?! Mármint d?
  Csak ne beszélgessen Piolival, lassan inkább húzza újra az üléshuzatot a padon mert kiülte már.

  • Hétvégén kezdő volt. Igaz bekapott kettőt. És ki is kaptak. A Milan simán győzött. Jó hétvége volt.

 6. Én magam a Milanon kívül semmi más olasz csapatot nem kedvelek, az olasz válogatottat pedig kifejezetten NEM kedvelem.
  Van Bastenen nőttem fel, aztán Weah, Sheva, Kaka, stb. Az olaszok közül nekem Franco kapitány volt maga a Milan, Maldinit a pályája utolsó harmadában kedveltem meg, ahol már kevesebbet futott, viszont annál nagyobb ésszel játszott. Most itt van az aktuális olasz Calabria (meg úgy néz ki Tonali lesz), aki nálam az elmúlt 1 év LEG-LEG-je. Emlékszem, anno azon szörnyülködtem, hogy mit akarunk De Scigliokkal, Antoninikkel, Calabriákkal, erre ez a kis pali olyan tiszteletet parancsoló játékot tesz le tiszta szívből minden meccsen, hogy nem tudom, hova tudja még fokozni. Na ez az a fiú, akire sok mindent mernék rátenni, hogy a Milannal még a C Ligába is menne (ha mondjuk kizárnák).
  Bocsánat a kitérőért, ezt csak azért írtam, mert nálam marhára mindegy, hogy olasz legenda lett volna-e a Milanban Donna. Jöjjön be a számítása (úgysem fog)!
  Én eddig azt mondom, hogy ez a Donna-Maignan csere az évszázad üzlete volt. Őszintén, van valakiben hiányérzet, amikor Mike ennyire magabiztos minden meccsen? Az infarktus kerülgetett ahányszor hátrapasszolták Donnának a labdát. Persze annak van hiányérzete, akinek az olasz válogatott és az olasz játékosok a kedvencei, őket megértem, de én egy percig sem bánom.
  Az mondjuk érdekes számomra, hogy az olasz válogatottban egy olyan kapus a kezdő, aki 3 havonta játszik 3 éles meccset. Azt hittem ez csak a mi válogatottunkban lehetséges a gólvágólegenda Ádámkánk miatt.
  Forza Milan – van CSAPATUNK!

 7. Erre vártam én is hogy jöjjön vissza egyszer játszani! Hát nem sokat kellett várni rá! Nagyon kíváncsi leszek hogy este mit kap. Igaz jobb lett volna először egy PSG- vel játszani és ekkor védeni! Akkor a 60 ezer embert biztos adott volna neki hideget meleget. De ezt most válogatót azért ez más kicsit.

 8. Egyetlen egy dolog miatt sajnálom a távozását, az pedig az hogy minden rekordot megdönthetett volna, amit Mufflon elvett Maldinitől. Amúgy ahogy akkor is mondtam és gondoltam amikor leigazoltuk, Mike sokkal jobb kapus csak a kora miatt Donna jóval nagyobb Hipe-ot kapott. Vonalon a világ egyik legjobbja, de lábbal és kijövetelekkor nagyon max. középszerű.

  Én nem haragszom rá, csak szomorú vagyok hogy így ment el, hazudozva, lapítva. A jövőre hasonlóan távozó két játékossal kapcsolatban is így érzek, bár Kessie már sokszorosan pótolva is van (Bakayoko, Tonali, Bennacer, Pobega és Adli), Roma helyettesítése már kérdésesebb ügy.

 9. Jómagam nem vagyok ez a “szarember” írogató…de bár sajnálom, maximálisan elismerem: megérdemli! Már csak a következetességet várom el az ultráktól! A török, és ahogy most látom, majd az elefántcsontparti is megérdemli majd a hasonló gyalázást, így remélem, ilyen szurkolói drapériák/molinók is születetnek majd. Felkészül Romagnoli!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet