2022. december 02., péntek

Tonali lett az MVP az Atalanta ellen

-

Az olasz középpályás a szavazatok több, mint 60 százalékát zsebelte be.

A piros-feketék 3-2-es győzelmet arattak a 7. fordulóban az Atalanta otthonában és továbbra is a második helyen állnak a tabellán 19 ponttal. A csapat az egyik legjobb szezonrajtját produkálta az aktuális idényben, korábban csak a 2003/04-es szezonban volt képes erre a hárompontos rendszer bevezetése óta.

A meccset követően szavazást indítottunk, hogy ki volt a Milan legjobbja a mérkőzésen és Sandro Tonali végzett az első helyen 517 szavazattal. A 21 éves középpályás a voksok 63 százalékát kapta, míg a második Franck Kessié és a harmadik Simon Kjaer lett.

Tonali harmadszor lett első az MVP szavazáson, ezt megelőzően a Lazio és a Juve ellen.

MVP:

VÉGEREDMÉNY:

# JÁTÉKOS VOKS
1. TONALI 517
2. KESSIÉ 65
3. KJAER 63
4. MAIGNAN 51
5. CALABRIA 40
6. HERNÁNDEZ 38
7. TOMORI 24
8. LEAO 19

EDDIGI MVP-K:

1. forduló: Sampdoria-Milan 0-1 – Maignan
2. forduló: Milan-Cagliari 4-1 – Giroud
3. forduló: Milan-Lazio 2-0 – Tonali
4. forduló: Juventus-Milan 1-1 – Tonali
5. forduló: Milan-Venezia 2-0 – Hernández
6. forduló: Spezia-Milan 1-2 – Leao
7. forduló: Atalanta-Milan 2-3 – Tonali

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én azon kevesek közé tartozom akik az elejétől szimpatizálnak Tonalival. 🙂 Nem szekáltam akkor sem amikor minden okom meg lett volna. Sok van ebben a gyerekben, úgy emberileg mint szakmailag. Egyetértek Tottival, aki a jövő Pirlo-Gattuso-DeRossi keverékét látja benne. A következő évtized milanjának olasz vezére lesz ő. Minden irónia nélkül mondom.

  2. Jó észrevételek, nem tűnt volna fel. Azért ez nem semmi egy fiatal játékostól, akinek az árából és a fizetéséből is lealkudtunk a nyáron 😀 Remélem ha ezt fenntartja, kap normális fizut is hamar.

    Azért csodálkozom, hogy ilyen elsőprő fölénnyel nyerte a szavazást, megszámlálhatatlan remek teljesítményünk volt Kessiétől kezdve Kjaer-en meg Leaon át Theoig és Calabriáig, az 5 perces Atalantaágyúzáskor meg Maignan is akkorákat fogott, hogy majd megijedtem.

  3. Ja, lemaradt: sokat szidtuk Maldiniéket, de szép lassan kiderül, hogy jó a szemük, és őket igazolja az élet. Eddig majdnem minden döntésük őket igazolta. Diaz simán felnőtt a szerepkörébe, pedig azért voltak kétségek. Tonalit mind elzavartuk volna, de ők inkább megvették. Leao szintén. Mandzu volt tán nagy baklövés eddig. Mivel főleg fiatalok, van még, aki nem feltétlenül olyan, mint amit szerettünk volna, de jövőre már lehet, hogy rájuk is csak csettinteni tudunk majd. Le a kalappal. Ennél a csapatnál megvan az az érzésem, ami az elmúlt 2-3 év Atalantájánál (az idei eddig elég gyenge, de most ezt hagyjuk). Okosan, olcsón igazolnak, de szemfülesen, és olyanokat, akik jól beépíthetőek a rendszerbe.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS