2022. december 07., szerda

Legendák köszöntötték fel Ibrahimovicot

-

Zlatan Ibrahimovic ma ünnepli a 40. születésnapját és ez alkalomból számos legenda köszöntötte fel őt.

Adriano GALLIANI: “Kedves Zlatan. Tudod, hogy csodállak téged, mint futballistát és embert. Imádlak, teljes szívemből. Még mindig emlékszem, hogy mekkora erőfeszítéseket tettem azért, hogy 2010 nyarán a Milanhoz hozzalak téged és boldog vagyok, hogy ismét a kedvenc csapatunkban játszol. Sok sikert kívánok neked, mert megérdemled. Ölellek!”

Fabio CAPELLO: “Ibrahimovic mindig is egy különleges játékos volt a kvalitása, a személyisége és a győzelmi vágya miatt. Az összes tulajdonsága megvan, ami lehetővé teszi számára, hogy negyven évesen is versenyképes legyen a pályán.”

Sinisa MIHAJLOVIC: “Először össze kellett balhéznunk egymással, hogy megértsük, ugyanabból a fából faragtak minket. Mindketten kemények és magabiztosak vagyunk. Idővel rájöttem, hogy emberileg legalább olyan értékes vagy, ha nem értékesebb, mint játékosként. Ez ismét tudatosult bennem, amikor a betegségem alatt a kórházban voltam és felhívtál. Az érzelmek miatt alig tudtál szóhoz jutni, de elcsukló hangon azt mondtad: »Sini, érted bármit hajlandó vagyok megtenni. Hívj fel és ha kell, akkor ingyen is játszom!« Tudod, hogy mennyire szerettem volna, hogy a csapatom tagja légy, de helyes döntést hoztál, hogy visszatértél a Milanhoz, hogy ott fejezd be az epikus pályafutásodat. Aminek még nincs vége. Tudom, hogy továbbra is hozzájárulsz a csapathoz a klasszisoddal és a személyiségeddel, ami egyedivé tesz téged a világon. A legjobbakat kívánom neked, kedves barátom! Az olyan oroszlánoknak, mint Te, az idő nem számít.”

Clarence SEEDORF: “Boldog születésnapot, barátom! Az életkor csak egy szám, ezt jegyezd meg!”

Roberto MANCINI: “Hello Zlatan! A legjobb módja annak, hogy gratuláljak neked, ha azt mondom, hogy köszönöm. Köszönöm, hogy segítettél trófeákat nyerni. Mindig jól kijöttünk egymással és soha nem voltak problémák. Örömömre szolgált, hogy talán pályafutásod csúcsán edzhettelek. Boldoggá tesz, hogy így látlak a pályán: nem az, hogy 40 évesen még mindig játszol, hanem az, hogy még mindig a legmagasabb szinten. Te is tudod, hogy ez a legjobb jutalom a profizmusodért. Nem kaptad meg azt a díjat, amely sokaknak – neked viszont nem – a legnagyobb elismerés játékosként. Számomra megérdemelted volna az Aranylabdát. Legyen csodálatos születésnapod!”

Zvonimir Boban szavai Ibrahimovicról ide kattintva elérhető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS