2022. november 30., szerda

Eldőlt, hogy Florenzi térdét meg kell műteni

-

Az Európa-bajnok játékos pénteken kés alá fekszik Rómában – közölte a MilanNews.

Mint arról írtunk, Alessandro Florenzi térdsérülése nem jött rendbe és az Atlético Madrid elleni mérkőzés után újra kiújult a problémája. Mivel a speciális terápia nem hozta meg a kívánt eredményt, így a teljes felépülés érdekében meg kell operálni.

A MilanNews beszámolója szerint Florenzi nemrég Rómába utazott orvosi konzultációra a Villa Stuart klinikára. A vizsgálatok alapján úgy döntöttek, hogy meniszkusz sérülés miatt indokolt az orvosi beavatkozás.

A műtét pénteken lesz Rómában, amelyet követően körülbelül 1 hónap kihagyás várhat az olasz jobbhátvédre, aki eddig 7 tétmeccsen lépett pályára a Milanban a nyári érkezése óta.

Ez azt jelenti, hogy Florenzi nem lesz ott az olasz nemzeti csapatban sem az október elején rendezendő válogatott meccseken. A 30 éves futballista távollétében Stefano Pioli a védelem jobb oldalán Pierre Kaluluval számol Davide Calabria tehermentesítése céljából.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mindig szerettem Florenzi játékát a Rómában és a válogatottban is. De megtört a karriere, amikor volt az afférja a Rómával és távozott. Azóta nem találja a helyét, formáját. Örültem, hogy ide jött, de sajnos itt is eddig nagy homály a játéka. Remélem felépül és a régi lesz.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS