2022. szeptember 29., csütörtök

“Hiszek magamban és a csapatban” – Diaz

-

Brahim Diaz boldogan nyilatkozott a Spezia elleni siker után és elmondása szerint hisz önmagában illetve a csapatban képességeiben is.

Diaz csereként pályára lépve szerzett győzelmet érő találatot a Spezia ellen a 6. fordulóban. A spanyol támadó-középpályás a meccs hajrájában szállt be és kevesebb, mint 5 perccel később betalált. Brahim a Serie A idei szezonjában hat forduló alatt 4 találatból vette ki a részét közvetlenül, méghozzá 3 gól és 1 assziszt formájában. Egy találat választja el attól, hogy beállítsa az előző idénybeli góltermését, ami 27 meccsen 4 gól volt.

“Nagyon örülök a győzelemnek, mert itt mindig nehéz játszani. A Spezia jó futballt játszik, különösen hazai pályán. Jól játszottak, de keményen küzdöttünk és egységesek voltunk. Megpróbáltunk gólt szerezni és nagyon boldog vagyok, mert sikerült kilábalnunk egy nehéz helyzetből.” – mondta Brahim.

“Jól érzem magam, hiszek magamban és az egész csapatban. A legfontosabb, hogy mindent beleadjunk a csapatért. Hiszem, hogy képes vagyok további gólokat szerezni. Tehetséges játékosaink vannak, de az egész csapatban megvan a kvalitás. Erősek vagyunk.”

A Milan drukkerek olyannyira megkedvelték a 22 éves spanyol játékost, hogy egy szurkolói éneket szenteltek neki. Korábban így éltették a csapat Aranylabdás játékosát, Ricardo Kakát is.

“Hallottam a dalt, ami egy olyan legendához köthető, mint Kaká. Hihetetlen volt hallani, hogy a szurkolók nekem énekelték.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS