Az olasz válogatott játékos nem állhat Stefano Pioli rendelkezésére a meccsen.

Alessandro Florenzi személyében újabb játékos dőlt ki, így tovább folytatódik a rendkívüli sérüléshullám a Milan háza táján. Az előző fordulóban összesen nyolc játékos nem volt bevethető a Venezia ellen.

A Sky Sport Italia tájékoztatása szerint Florenzi nem fog Pioli rendelkezésére állni a szombati Spezia elleni idegenbeli bajnokin, ugyanis fizikális problémával bajlódik.

A 30 éves szélső szerdán a Venezia ellen kezdőként lépett pályára a támadó-szekció jobb oldalán és 60 percet töltött a pályán. Stefano Pioli megerősítette, hogy Florenzi nem lesz ott a Spezia ellen, miután rúgást kapott a térdére és pénteken nem edzett a csapattal. Pontos részletek még nem ismertek a játékos állapotáról, viszont Pioli bízik abban, hogy az olasz futballista a jövő heti Atlético elleni meccsen már visszatérhet.Ami a többieket illeti: Olivier Giroud és Davide Calabria is felépült a sérüléséből és mindketten ott lesznek a cserepadon a Spezia ellen, míg Simon Kjaer és Zlatan Ibrahimovic az Atlético Madrid elleni BL-összecsapásra jöhet rendbe.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • na azért Florenzit le Samuzni kissé erős… nem tudom, hogy bem fekszik a taktika Neki vagy ki van, de még adjunk Neki időt és ne hasonlítsuk egy leszepepekt senkihez akit spanyolba kéne rúgdalni!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet