Zlatan Ibrahimovic kijelentette, hogy az Achilles-ín problémája miatt nem akar semmiféle kockázatot vállalni és belátta, hogy közel a 40. születésnapjához hallgatnia kell a testére, mert szeretne egész szezonban egészséges lenni.

AZ ERŐNLÉTI ÁLLAPOTÁRÓL
“Meglátjuk, hogy ott leszek-e a Juventus ellen, napról napra értékelik az állapotomat. Nem titok, hogy ínproblémám van, de ezt leszámítva minden rendben. Nem akarok semmiféle kockázatot vállalni, hogy bármilyen következménye legyen. Az egész szezonban egészséges akarok maradni, hogy mindig a csapat rendelkezésére álljak. Nem lehet az hogy egy meccset játszom, aztán párat ki kell hagynom sérülés miatt, ahogy tavaly történt. Ezúttal hallgatok a testemre anélkül, hogy azt gondolnám, én vagyok Superman. Az a probléma velem, hogy túl sokat dolgozom, mert szeretek szenvedni.”

A LIVERPOOL ELLENI BL-MECCSRŐL
“Szerdán sokan először léptek pályára a Bajnokok Ligájában, de most már tudatosult bennük, hogy ez mit jelent és mit kell tenniük ahhoz, hogy itt legyenek. A csapat megértette, hogy mit jelent Európa és a világ legjobbjai ellen játszani, hogy mekkora a tempó illetve milyen a játék minősége. Örülök a csapattársaimnak. Emlékszem, hogy az előző idény végén megkérdeztem tőlük, hogy ki játszott már a BL-ben. Ketten vagy hárman felemelték a kezüket. Azt hittem, hogy viccelnek, de igaz volt. Ez egy ok arra, hogy még többet nyújts a pályán. Ha még nem játszottál a Bajnokok Ligájában, akkor nem tudod, hogy mit hagytál ki a pályafutásod alatt. Csak a BL-labda megérintése önmagában más energiát és több adrenalint ad. Alig várom, hogy a San Siróban játszhassak BL-meccsen, tele lelátók előtt. Egy igazi adrenalinlöket lesz.”A MENTALITÁSRÓL
“A mentalitás nagyon fontos. Fejben ott vagyok, de a testem nem mindig követ engem. Sajnos nem mindig sikerül összhangban lenni, de alapvetően ha fejben nem vagy felkészült, akkor a test nem tud mit kezdeni. Azt gondolom, hogy átadtam a megfelelő mentalitást a csapattársaimnak. Megértették, hogy mi szükséges ehhez a szinthez. Ha az előző szezonban másodikok lettünk a bajnokságban, akkor az azt jelenti, hogy valami hiányzott belőlünk ahhoz, hogy elsők legyünk. A csapat tisztában van ezzel és minden nap azon dolgozunk, hogy többet tegyünk és fejlődjünk. Mindenkiben megvan a vágy és a sikerre való éhség. Mindenki odateszi magát, még az újonnan érkezett játékosok is megértették a csapat mentalitását. Továbbra is a csúcson kell maradnunk, mert most ott vagyunk. Ehhez áldozatra és munkára van szükség, a minőség megvan.”

A SZUPERLIGÁRÓL
“Amikor kitört a világjárvány, nagyon sok klub nagy árat fizetett, mert a költségvetésbe nem volt belekalkulálva, hogy mi lesz a nézőkkel és a szponzorokkal. A pénzügyileg leginkább szenvedő klubok pedig megpróbáltak gyors gazdasági megtérülést elérni, de senkinek nem jutott eszébe megkérdezni a játékosokat. Az első kérdést nekünk, játékosoknak kellett volna feltenniük, hogy akarunk-e a Szuperligában játszani vagy sem. Tehát bárki is találta ki a Szuperligát, már rögtön hibázott, mert mi játékosok lépünk pályára a mérkőzéseken.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Már a meccs közben is feltűnt, azóta több videot is megnéztem. Úgy tűnik, hogy Ibra nem melegített be rendesen a becserélése előtt. Így azért meg lehet sérülni. Ez viszont hiba. A stáb és Ibra részéről is…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet