Maurizio Sarrinál elszakadt a cérna a mérkőzés lefújása után.

A Milan és a Lazio összecsapása 2-0-s hazai sikert hozott a harmadik forduló rangadóján. A meccs lefújásának pillanatában kissé elszabadultak az indulatok, Lucas Leiva belépője után Zlatan Ibrahimovic megfogta a brazil középpályás nyakát, majd Sarri, a Lazio vezetőedzője szólalkozott össze Alexis Saelemaekersszel.

Sarri folyamatosan mondta a magáét a Milan jobb szélső támadójának, aki rá sem hederített, majd a játékvezető is megérkezett, hogy megnyugtassa a kedélyeket. Ezután a Lazio vezetőedzője még agresszívebben magyarázott és végül Daniele Chiffi felmutatta neki a piros lapot.Az olasz szakember a mérkőzés után nyilatkozott a történtekről és szerinte Saelemaekers tiszteletlenül viselkedett: “Semmi különös nem történt. Saelemaekers egy olyan gesztust tett, amit nem lenne szabad az idősebb emberek felé. Aztán Ibra lenyugtatta a kedélyeket. Ilyenek megtörténnek a pályán.”

VIDEÓ:

 

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kicsit kiakadt a csikkes 🙂 Alexis reakciója pedig felülmúlhatatlan 🙂
    Az öregnek inkább azzal kéne foglalkoznia, a rugdosódó játékosai inkább focizzanak a tahó stílus helyett.

  2. Biztos volt valami amivel ennyire kihúzta a gyufát. Sarrinál meg elszakadt a cérna, van ilyen.

  3. Hát biztos mindenkivel fordult elő már, hogy egy másik ember nyert és nem pedig te, aztán olyan irritálóan őrömködött az arcodba vagy mutogatott, hogy szívesen letépted volna az arcát. Főleg ha sokkal fiatalabb volt Nálad.

  4. Salemaki profi labdarúgóként viselkedett. Ebbe belefér némi verbális intrika tettlegesség nélkül! Utána viszont holt nyugodtan végignézte ahogy a provokációnak felülő lúzer megkapja a büntetését. Ez része a focinak, mint ahogy a kemény belépők játék közben és egymás cukkolása, idegesítése is (a bíró kivételével).

  5. Része a focinak, hogy elszabadulnak az indulatok és ettől izgalmas, ha robot módjára viselkedne mindenki, akkor nem lenne ennyire népszerű sport. Nem akarok ujjal mutogatni, de van pár sport, amelyik pont azért nézhetetlen, mert érzelemmentes és sokszor mesterségesen generálnak balhékat a nézettségért.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet