Stefano Pioli fontos játékosát veszítette el a soron következő Lazio elleni meccs előtt.

Mint arról beszámoltunk, Olivier Giroud-nak pozitív lett a COVID-tesztje, amelynek következtében házi karanténba került és az elmúlt napokban nem edzett Milanellóban. A francia csatár múlt hétvégén a Cagliari ellen két góllal járult hozzá a 4-1-es győzelemhez.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Giroud biztosan nem léphet pályára a szeptember 12-i Lazio elleni rangadón a Serie A harmadik fordulójában.

Mivel a világbajnok csatár molekuláris tesztje pozitív lett, így a hivatalos protokollt kell követni és legalább 10 napot karanténban kell töltenie, mielőtt újra tesztelnék. Azt követően addig nem csatlakozhat a csapathoz, amíg nem produkál negatív tesztet.Giroud kiesése komoly érvágás Pioli számára, ugyanis a francia csatár nagyszerű formában volt az utóbbi időben és a válogatott szünet után kőkemény mérkőzések várnak a csapatra. A Gazzetta hozzátette, hogy Giroud játéka veszélyben van a Liverpool és a Juventus ellen is.

Pioli bízik abban, hogy Ibrahimovic – aki már pár napja teljes értékű edzésmunkát végez – ideális formába kerül a Lazio elleni mérkőzésig. Ami Pietro Pellegrit illeti: a 20 éves csatár a Cagliari ellen nem volt ott a keretben és Pioli elmondta, hogy remélhetőleg a szünet után már optimális erőnléti állapotban lesz.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Remek hír…
    Végülis azt már régóta megszokhattuk, hogy a Milanlab képes csodákra, és emiatt majdnem minden szezont hátránnyal tolunk végig.
    Ha ez nincs, van covid… egyszerűen hihetetlen!

    • Ez tűnik az ideális megoldásnak. Leao-t a fizikuma erre predesztinálja, bárkinek gondot okozhat az erejével és sebességével. Valószínűleg jobb állapotban van, mint Pellegri…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet