Közel négy hónap után Zlatan Ibrahimovic újra a csapattal edzett Milanellóban.

A 39 éves csatár az előző idény végén szenvedett térdsérülést és a nyári térdműtéte után úgy tűnik, hogy most már teljesen felépült. Ibrahimovic engedélyt kapott az orvosoktól, így újra edzésbe állt.

A MilanNews tájékoztatása szerint Ibrahimovic szerdán és csütörtökön is teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban. A svéd klasszis három hónap és három hét után tréningezett újra a csapattársakkal.Szerdán a milanellói edzőközpontban egy mini edzőmeccset játszott a csapat házon belül, amelyen Ibrahimovic két gólt szerzett és egy gólpasszt osztott ki. A svéd futballista felépülése nagyon jó hír Stefano Pioli számára, ugyanis a szünet után a Lazióval, a Liverpoollal és a Juventusszal játszik a Milan. Ibra a következő 10 napban azon fog dolgozni, hogy ideális formában legyen a következő mérkőzésekre és jó eséllyel visszatérhet a pályára a szeptember 12-én rendezendő Lazio elleni bajnokin.

Ami a csapat másik sérült játékosát, Franck Kessiét illeti: az elefántcsontparti középpályás még egyéni edzésmunkát végez a combsérülése után.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet