A csapatból Zlatan Ibrahimovic és Franck Kessié személyében két játékos lábadozik sérülésből és körvonalazódni látszik a visszatérésük időpontja.

Ibrahimovic az előző idény végén szenvedett térdsérülést és a nyáron sikeresen megoperálták a térdét, amelyet követően megkezdte a rehabilitációt. Nagy volt az optimizmus, hogy a svéd klasszis bevethető lesz a szezonnyitóra, azonban a klub és az edző nem vállalt kockázatot. A 39 éves csatár még nincs bevethető állapotban és elővigyázatosságból kihagyja a hétvégi második fordulót is.

Kessié combhajlító izma augusztus közepén a csapat egyik edzésén sérült meg, így nem játszott az első fordulóban a Sampdoria ellen. Az elefántcsontparti válogatott középpályás jelenleg speciális terápián vesz részt Milanellóban és jól halad a felépülése.

A MilanNews beszámolója szerint Ibrahimovic és Kessié is a szeptemberi válogatott szünet után fog visszatérni, így mindketten Stefano Pioli rendelkezésére fognak állni a Lazio elleni rangadón.Ibra már megkezdte az edzéseket a pályán és egyénileg készül Milanellóban. Ahogy Stefano Pioli nemrég fogalmazott, ez a hét nagyon fontos lesz annak megértése szempontjából, hogy a svéd csatár mikor végezhet újra teljes értékű edzésmunkát a csapattársakkal.


Ibrahimovic bejegyzése a közösségi oldalán: “Tik-tak…” 🔥🔥🔥

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “ez a hét nagyon fontos lesz annak megértése szempontjából, hogy a svéd csatár mikor végezhet újra teljes értékű edzésmunkát a csapattársakkal.”

    Ezt a mondatot csak én nem értem??

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet