2022. november 30., szerda

Bakayoko kölcsönben csatlakozhat a Milanhoz

-

A Milan vezetősége csütörtökön találkozott Tiemoué Bakayoko ügynökével és a francia középpályás egyre közelebb a visszatéréshez – az átigazolási formula ismét kölcsönüzlet lesz.

Mint arról írtunk, a Milan vezetősége megkezdte a tárgyalásokat a Chelsea vezérkarával Bakayoko visszatéréséről, aki a középpálya megerősítése érdekében érkezhet a nyáron.

A MilanNews és a Sky Sport Italia tájékoztatása szerint csütörtök délután tárgyalás volt a Casa Milanban a Rossoneri vezetősége és Bakayoko ügynöksége között. A találkozó pozitívan zárult és a 27 éves középpályás egyre közelebb a Milanhoz. Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint megvan az egyezség a személyes feltételekről és a fizetésről.

Di Marzio hozzátette, hogy csak a két klub közötti végső megállapodás hiányzik ahhoz, hogy létrejöjjön a transzfer. A Milan és a Chelsea egy kölcsönüzleten dolgozik, amely vételi opciót is tartalmaz. Időközben a londoni együttes élt a játékos szerződésében szereplő egyoldalú opcióval és további egy évvel, 2023. június 30-ig meghosszabbította Bakayoko szerződését. Ez a kölcsönüzlet előkészítése miatt volt indokolt az angol klubnak, mivel jövő nyáron szabadon igazolhatóvá vált volna.

A következő órákban konkrét tárgyalás lesz a Milan és a Chelsea között, hogy sikeresen lezárják a transzfert és ezáltal Bakayoko két év után visszatérjen a piros-feketékhez.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS