2022. október 07., péntek

Calabria: “Örülök, hogy visszatértem a pályára”

-

Davide Calabria boldog, hogy a májusi sérvműtétje után visszatérhetett a pályára és elmondása szerint a csapat jó úton jár a következő szezonra való felkészülésben.

A saját nevelésű jobbhátvéd csereként lépett pályára a második félidőben a Valencia elleni szerdai felkészülési mérkőzésen. Calabria bő 30 percet töltött a pályán és fokozatosan kezdi visszanyerni a sérülés előtti formáját, de még nem 100 százalékos.

“Boldog vagyok, hogy végre visszatérhettem a pályára. Még csak nyolc napja edzek teljes értékűen a csapattal, így még fel kell építenem az erőnléti állapotomat.” – mondta Calabria.

“Egy kényes sérülés miatt jó ideig kényszerpihenőn voltam és alkalmanként még mindig érzek némi kellemetlenséget, de alapvetően jól vagyok. Még van két fontos felkészülési mérkőzésünk hátra az előszezonból és olyan csapatok ellen, mint a Real Madrid.”

“Még fejlesztenünk kell az erőnléti állapotunkon és az összhangon a pályán, de jó úton járunk.”

Calabria az előző idényben kulcsjátékos volt a védelem jobb oldalán és nagyszerű teljesítményt nyújtott az egész szezonban, azonban sérv miatt ki kellett hagynia az Európa-bajnokságot. A 24 éves játékos már az utolsó hónapokban fájdalommal játszott.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS