A Milan vezetősége beárazta Haugét

8

Jens Petter Hauge sorsa továbbra sincs megoldva és jelen pillanatban az Eintracht Frankfurt tűnik a legkomolyabb kérőnek – ismert, hogy mennyit kér érte a Milan.

A 21 éves támadó tavaly októberben csatlakozott a Milanhoz a Bodo/Glimt együttesétől, azonban Ante Rebic és Rafael Leao mögött csak elvétve kapott játéklehetőséget a támadó-szekció bal oldalán. Hauge közel 900 játékpercet töltött a pályán, ezeken 5 gólt szerzett, ebből hármat az Európa Ligában.

A La Gazzetta dello Sport szerint a klub vezetősége nyitott Hauge eladására, hogy jelentős tőkenyereséget könyveljen el. Hetekkel ezelőtt tárgyalások voltak az Eintracht Frankfurttal, azonban az utóbbi időben nem történt előrelépés az ügyben.A lap szerint a Milan vezetősége jelezte, hogy 15 millió eurót kér a norvég válogatott futballistáért, akiért egy évvel ezelőtt 5 millió eurót fizetett a klub. A Frankfurt első ajánlata 7-8 millió volt, amit Paolo Maldiniék visszautasítottak.

A Frankfurt újra megkísérelheti Hauge szerződtetését és a klub a játékos értékesítéséből befolyó pénzösszeget visszaforgatná a támadó-szekció további megerősítésére, ugyanis az elsődleges célok között szerepel egy támadó-középpályás szerződtetése is a Milannál.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Fura amit művelünk. Amíg minden idők legfiatalabb csapata voltunk meneteltünk a bajnokságban és remekeltünk az EL-ben is. Majd jöttek a “rutinos és rutinosabb” játékosok, és majdnem elbuktunk mindent. Nagyon kellett pl Brahim reaktiválása a bajnokság végén.
  Most újra jönnek a rutinos játékosok és úgy tűnik továbbra is aprítjuk a fiatalokat.

 2. El kell fogadnunk, hogy lesznek/vannak játékosok akiket befektetésként kezelünk.

  Hauge nagyon szenved nálunk, nem is csodálom amit művelnek vele. A számai nem rosszak. Kicsit szerencsétlen is a helyzete, ha jobb oldali támadó lenne könnyebben bekerült volna a csapatba.

 3. De mi értelme van 2-3 millió haszonért eladni? Rebic is elég kiszámíthatatlan formákat hoz és a súlyával is küszköd. Leon is mikor milyen cipő van szerintem Hauge bőven elfér. Nem rossz játékos és fiatal. Szerződéséből is van h@tra bőven pioli egy fax ha nem tudja beépíteni

  • 10 milliós hasznért akadják eladni, ezért is küldték vissza a 7-8 milliós ajánlatokat. 15-ért menne el. Az már szerintem nem vészes. Ügyes a srác, de lehet, hogy nem az olasz bajnokság és egy fizikális csapat való neki…

  • Leao mérlege a SerieA-ban:
   61 meccs 3323 perc 12 gól 8 assziszt / 277 percenként lő átlagban gólt

   Haugenak ugyanez a SerieA-ra:
   18 meccs 519 perc 2 gól nulla gólpassz / 260 perces gólátlag

   • Magyarul egy fos mind a 2.
    Ennyi!
    Az is igaz, hogy ebben a bitang focivilágban 20 milláért egy vécésnénit sem lehet venni, szóval nem tudom hogy egy tehetséges 21 éves támadóért 15 M jó biznyák-e:?
    Véleményem szerint Haugeban több van, mint 15 misi.

    Forza Milan!

    • Engem az lepett meg Haugéban, hogy ha csereként küldték be akkor is tudott gólt lőni. Jól hasznosította a kevesebb játékpercet is. Bár nem tudom tudná-e tartani ezeket a számokat ha sokkal többet játszana?!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet