Hivatalossá vált, hogy Brahim Diaz marad a Milanban a következő szezonban is.

A spanyol támadó-középpályás az előző idényben csatlakozott a Milanhoz egy 1 éves kölcsönszerződés keretein belül és 39 tétmeccsen pályára lépve – közel 1900 játékperc alatt – közvetlenül 11 gólból vette ki a részét 7 találat és 4 assziszt formájában.

A Milan és a Real Madrid megegyezett egymással a kölcsönszerződés további két évvel történő meghosszabbításáról. Brahim Diaz gépe szombaton landolt a Linate repülőtéren Milánóban és vasárnap délután aláírta a szerződését, amelyet hétfőn a hivatalos bejelentés követett.

“A MILAN ÖRÖMMEL JELENTI BE, HOGY KÉT ÉVRE KÖLCSÖNVETTE BRAHIM ABDELKADeR DIAZ JÁTÉKJOGÁT A REAL MADRIDTÓL. A JÁTÉKOS 2023. JÚNIUS 30-IG ÍRT ALÁ.”Fabrizio Romano – aki az egyik leghitelesebb és legmegbízhatóbb forrásnak számít – arról számolt be, hogy Diazt 3 millió euróért (1,5 + 1,5 millió €) veszi kölcsön a Milan vezetősége a következő két szezonra, majd a kölcsönszerződés lejártával 22 millió euróért végleg megvásárolhatja. Az egyezség alapján a Real Madridnak egy 27 milliós visszavásárlási opciója lesz a spanyol tehetségre.

A klub hivatalosan is megerősítette, hogy Diaz a 10-es mezszámot fogja viselni.

Isten hozott újra a Milanban, Brahim!

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet