2022. november 29., kedd

Küszöbön Kessié hosszabbítása a Milannal

-

Davide Calabria után újabb alapember hosszabbíthat szerződést a Milannal.

A klub vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat Franck Kessié ügynökével a hosszabbításról. Az elefántcsontparti válogatott középpályás vezéregyéniséggé vált a csapatban, mind a pályán nyújtott teljesítményével, mind az öltözőbeli szerepével.

A MilanNews tájékoztatása szerint a Milan hajlandó eleget tenni a játékos kérésének és egy 5,5 millió eurós ajánlatot készít elő Kessiének, akinek jövő nyáron jár le a szerződése.

Kessié egyértelműen kifejezte maradási szándékát és hosszabbítani akar a Milannal. A 24 éves futballista jelenlegi kontraktusa 2022 nyaráig szól évi 2,5 millió eurós bérrel. A vezetőség az elmúlt években körülbelül 4 millió euróban maximalizálta a játékosok fizetését, azonban két kivétel is volt, nevezetesen Zlatan Ibrahimovic és Gianluigi Donnarumma. A klub most készen áll Kessiét is a kivételek közé sorolni, aki a teljesítményével maximálisan rászolgált erre.

Kessié kiváló szezonon van túl és az olasz bajnokság egyik legjobbja volt a posztján, ennek megfelelően számos európai klub figyelmét felkeltette – erről a Gazzetta írt. Elsősorban a Premier League-ből vannak érdeklődők, de a Paris Saint-Germain is feltűnt.

A Gazzetta szerint közel Kessié hosszabbítása, aki a Milan egyik legjobban kereső játékosa lesz. A klub mindent megtesz annak érdekében, hogy magához láncolja a csapat egyik legjobbját és még a tokiói olimpia kezdete előtt megtörténjen a szerződés aláírása.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS