2022. december 07., szerda

A Milan ajánlatot tett Isco játékjogáért

-

Spanyol hírek szerint Isco kegyvesztetté vált Madridban és a Milan ezt kihasználva szeretné szerződtetni támadó-középpályás posztra a nyári átigazolási időszakban.

Iscót az elmúlt hetekben újra szóba hozták a Milannal, ugyanis távozóban van a Real Madridtól. Hétfőn a La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a Milan komoly érdeklődést mutat a 29 esztendős spanyol középpályás iránt. Carlo Ancelotti, a Királyi Gárda vezetőedzője jelezte, hogy nem számít rá a következő szezonban.

Az El Transistor értesülései szerint a Milan vezetősége ajánlatot tett Isco játékjogáért a Real Madridnak.

A Rossoneri mintegy 15 millió eurót kínált a spanyol klasszisért, aki 8 éve erősíti a madridi együttest és jelenleg 1 év van hátra a szerződéséből. Az olasz sajtó részéről eddig még nem érkezett megerősítés arról, hogy valós-e az ajánlat.

A 4-szeres BL-győztes Isco a napokban újra edzésbe állt a Realban az előszezon alatt, azonban átigazolási listán szerepel és megfelelő ajánlat esetén távozhat.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Ancelottinál jó volt. Épp ezért félő, hogy mégsem vagy csak brutál összegért engedik el. Mármint úgy brutál, hogy a Milannak sok. Zidane egy kutyaütő, egy kontár….nála sok ember kikerült a csapatból. Lehet, hogy fociban picivel átlagon felül teljesített de edzőként ez már nem így volt. Szóval lényeg a lényeg, nem kapott lehetőséget. Úgy nehéz bizonyítani ha nem játszik.

     • 3 BL? Sajnos a Real körül forgott a világ. Valljuk be, hogy ott még Pirlo is BL-t nyert volna a Reallal. Zidane beült a tutiba, úgy hogy előtte semmit nem csinált. Kb. mint Guardiola, aki a Barca óta is csak milliárdos tulajok padjára ül le, de egy Atletico v. Sevilla szintű csapatokból már nem bírnának bajnokot csinálni, mert ott nem vesznek meg nekik akárkit. Lásd Pep, aki ezermilliardcsilliárdból sem bír behúzni egy nyomorult BL-t egy idei lúzermezőnyből sem.
      Az meg hogy ennyi trófeát nyert részben egy kis mázlifaktor. Nagyon jó játékos volt ezt tény, de jó helyen is kell lenni. Totti is nyerhetett volna 4 BL-t, ha nem a Romába szerelmes, vagy Ibra is ötöt, ha nem vándormadár.
      Na de nem is ez a lényeg, hanem, hogy töltsük már be azt a 13 éve tátongó irányító posztot.

      • Olyan is volt, hogy a Milan körül forgott a világ, és bárkit mgvehettünk (meg is vettük), mégsem nyertünk hármat zsinórban.
       Ezek tények. A “mi lett volna ha” meg elmélkedés.
       De ezen tényleg ne vesszünk össze! 🙂 Vegyünk egy jó irányítót!

   • vili, Zidane azért lenne egy kutyaütő, egy kontár mert nála sok ember kikerült a csapatból?
    Edzőként nem teljesített átlagon felül? Furcsa lehet nálad az átlag, mert jelenleg nincs a világon olyan edző, aki nála több BL_címet szerzett volna edzőként (hasonlóan hármat Carlo és Bob Paisley, de egyikük se zsinórban). Ha a nemzetközi címeket vesszük alapul, akkor Zidane 7 serlegét csak Carlo, Ferguson és Trapattoni érte Del Bosque-hoz hasonlítjuk: Zidane 11 trófea, Vincente 8 trófea (majd egy vb és egy eb-arany).
    Én azt hiszem, hogy a véleményed nem megalapozot. Konkrétan faszság.

 1. Szerintem meg igenis korrekt ajánlat ez a 15M.
  Nem számítanak rá, a padon ücsörögne egy évig, majd jövőre ingyen távozna. Véleményem az, amennyiben nem licitál ránk senki, 1-2 megbeszélést követően 15-20M körül el fogjuk hozni, és ezzel én teljesen elégedett leszek 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS