2022. szeptember 27., kedd

Kaio Jorge januári célpont a Milan számára

-

A Milan, a Juventus, a Napoli és a Leverkusen érdeklődéséről is hallani lehetett.

Kaio Jorge, a Santos tehetsége számos együttes figyelmét felkeltette az utóbbi időben. A 19 esztendős csatárnak december 31-én lejár a szerződése és a jelek szerint nem fog hosszabbítani a nevelőegyesületével, így januártól szabadon igazolható lesz.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja szerint Kaio Jorge a Milan konkrét célpontjai között szerepel, azonban a januári átigazolási időszakra.

A klub célja, hogy előszerződést kössön a brazil csatárral és januárban ingyen csatlakozzon a csapathoz. Továbbá a Sky cáfolta azokat a korábbi pletykákat, hogy Kaio aláírt volna a Napolihoz. A jelentések szerint a Milan vezeti a játékos megszerzéséért folyó versenyfutást.

A 19 éves tehetség 23 tétmeccsen 6 gólt és 3 gólpasszt jegyzett a legutóbbi szezonban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem tudunk bánni a brazil tehetségekkel. Legutóbb pl. Paquetát úgy küldtük el áron alul, hogy kb sosem játszott a helyén. A Lyonban meg klasszis szintet hozott mostanra már, és láthatjuk, mit művel a brazil válogatottal is, döbbenetesen jó 10-es, Kaká utójaként emlegetik egyre inkább.
  Gondolom ez is a sokadik hápogás csak, de ha mégis jönne, remélem nem bánunk vele ilyen mostohán.

 2. Nem? Senki? Sergio Ramos, Donnaruma, Wijnaldum hogy ment a PSGbe? Vagy Aguero, Depay a Barcaba? A Realhoz Alaba, és szintén tovább mire vár a Real? Hogy áron alul kerüljön oda Mbappe vagy jövőre ingyen. Tehát nagyon felkapott most ez a biznisz….

  • Ugyan, ez nem számít. Csak az lehet a jó igazolás, akiért egyben kifizetnek csilliárd eurót. Ha részletre veszünk meg valakit az gáz, a kölcsön+opció égő dolog, lejáró szerződésű játékost igazolni égő dolog, alkudozni, hogy esetleg kevesebbet kelljen fizetni (mindegy, hogy fizetés vagy átigazolási díj) szintén gáz, stb.
   Bezzeg a kínaiak, elbasztak 200 milliót, milyen jó is volt utána minden, csak úgy szárnyalt a csapat. Meg az is milyen hasznos volt, hogy pl d-nek kicsapták a 6 milliót, plusz 1 millióért a tesót is leigazoltuk. Sokkal könnyebb helyzetben voltak most Maldiniék a hosszabbítással kapcsolatban emiatt.
   De legalább, mivel nekünk nincs olyan befolyásunk az UEFA-ra mint egy PSG-nek vagy Citynek jól meg is b.szkodtak miatta. Teljesen jól jártunk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS