Paolo Scaroni, a Milan elnöke reagált arra, hogy Hakan Calhanoglu az Intert választotta és kitért Gianluigi Donnarumma távozására is.

Hétfőn délben látott napvilágot a hír számos megbízható és hiteles forrásból, hogy Calhanoglu elfogadta a városi rivális Inter ajánlatát és kedden orvosi vizsgálatokon vesz részt, majd aláírja a szerződését.

Scaroni, a klub elnöke szerint a lehetőségeikhez mérten mindent megtettek annak érdekében, hogy Calhanoglu és Donnarumma is maradjon, de egyikük számára sem volt elegendő a felajánlott szerződés.“A Milannál korlátokat szabtunk a játékosok fizetésére vonatkozóan. Ezen felül mindenki azt tehet, amit akar. Kiemelt ajánlatot tettünk Donnarummának, de ez nem volt elég neki. Valahol azt olvastam, hogy Gigio a Milannál töltött hosszú évek után ki akart lépni a komfortzónájából. Ez pozitív dolog, ha egy profi játékosról van szó, aki mindig nagyon jól viselkedett. Ő egy kedves és derűs srác. Donnarumma továbbra is egy top klubban folytatja, ráadásul kiváló megoldást találtunk kapusposztra, így minden rendben van.” – mondta Scaroni.

“Calhanoglu? Ugyanez vonatkozik rá is. Tettünk egy ajánlatot, amit korrektnek gondoltunk. Ha talál kedvezőbb ajánlatot, ahol több pénzt kereshet, akkor szabadon dönthet. Részünkről nincs tiltakozás.”

“Olasz válogatott? Nagyon sok fiatal van és a válogatott kicsit a Milanra emlékeztet. Babonából nem fogok jóslatokba bocsátkozni, de ez a csapat nagyon messzire juthat az Európa-bajnokságon. Nem szabad határt szabni magunknak.”

“Szurkolók? Elég volt az üres stadionokból! Többé már nem tudjuk elviselni, hogy üres lelátók előtt rendezzék a mérkőzéseket. Szomorú volt látni, hogy üres a San Siro. Arra számítok, hogy a bajnokság kezdetére részben megnyitják a stadionokat. Európában lassan megtelnek a stadionok és nem értem, hogy ez miért ne történhetne meg a Serie A-ban is.”

“A labdarúgást a bevételek és a kiadások alakítják. A Milan számára a Bajnokok Ligájába való visszatérés elengedhetetlen, mert új bevételeket hoz. Ami a költségeket illeti: ki kell alakítani egy rendszert, amely korlátot szab a költségekre vonatkozóan. Ellenkező esetben a futball nem lesz fenntartható.”

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Igazatok van, inkább hálásnak kellene lennem, hogy 2 ilyen jellemtelen fazon magától távozott, és nem ők lesznek több millió gyerek példaképei.

     • És ettől drágább lesz a benzin vagy a kenyér? Ez csak egy klub csapat hidd el van pénzük mindenre amit csak akarnak. Szeretnék olyan szegény lenni mint a klubcsapat bármely tagja. Nem a legszebb ahogy távoztak de minek kell így megnyilvánulni? Ettől jobb lesz Neked? Mert nem értelmes emberhez méltóan viselkedsz már bocsánat.

      • Miért nem állsz be inkább az Inter vagy a PSG szurkolótáborába? Sőt, tudod mit, akár mind a kettőnek lehet egyszerre is szurkolni! Elutazol egy-egy meccsre és még meg is tapsolhatod őket. Hidd el, senkiek sem fogsz innen hiányozni! 😉

     • És Te miért nem tudsz normálisan viselkedni? Én nem fogok a Te szintedre kerülni de semmivel sem vagy jobb mint a török meg a kapus.

   • Balika neked miért kell mindenkit bírálni vagy kérdőre vonni?

    Olyan vagy mint egy önkéntes erkölcsrendész, fontoskodsz itt az oldalon egyfolytában.

    Annyiszor leírtuk már mi a baj D és Hakan dolgával, olvass inkább vissza.

 1. Úgy tűnik a rivális ajánlata korrektebb volt számára. Min csodálkozunk, mindenki a piacról él és mint tudjuk, nincs olyan szekér amelyre ne férne több. Szóval ő csak a jobb ajánlatot választotta. A kérdés inkább az, hogy az Inter aki száz milliókkal tartozik, hogy adhat jobb ajánlatot mint mi, valamint az, hogy kinek a hibája az, hogy most egy legalább 40 milliós ajánlatot kell tenni valaki számára a pótlására.

  • No igen, ők rájöttek, hogy jobb 2-3 évre 5 milkót fizetni valakiért mint 40+3-4-5-öt. Ezt Maldniniék elcseszték, és kész. Van egy határ a józan ész és a keménykedés között. Donnarumma esetében tökéletes megoldás született, Hakan esetén egyelőre úgy tűnik nem, hacsak nem rángatnak elő valami csodát a kalapból a pótlására. Szidja itt mindenki, közben kulcsember volt, konkrétan ő adta pl a a legtöbb kulcspasszt a Serie A-ban, de asszem egész Európában is! Ez brutális teljesítmény. Közben pedig hatalmas mezőnymunkát végzett.
   Diaz a vége felé más stílussal, de jól pótolta, ebben bízhatunk még.

 2. Maldininek azért ez jó kis tanulópénz. Mert hogy egy klasszikust idézzek: Ezt jól elk@rtuk! (Már arra gondolok, hogy ingyen távoznak mindketten, ez azért kissé amatőr megoldás részünkről, de most Maldiniék biztos tanultak ebből.)

 3. Szerintem ti nem értitek. Bár bírtam Hakant de egyszerűen hiába fizetünk neki többet ha nem elég jó. Remélem a köv csak jobb lesz. Ráadásul ez a fizetési sapka hosszabb távon igen is kifizetődő lesz higgyétek el. Minden játékosnál az a +1 +2 +4 M sokra megy a végén. Lehet most zsebbe kell nyúlni a vásárlással és csúszik a klasszis jobb szélső vásárlása de előbb-utóbb össze fog állni a csapat.

  Teljesen tisztában vagyok vele, hogy az Elliott karvalyorrú uzsorásokból áll de, hogy értenek a pénzcsináláshoz azt nem vehetjük el tőlük csak türelem kell. Van ott pénz marhasok higgyétek el csak meg kell felelnünk valamennyire az ffp-nek is.

 4. Nem az a bajom hogy szidjátok ezeket a játékosokat hanem hogy milyen stílusba teszitek azt. Ilyenekért a la curva sudból is kitiltanának. A legnagyobb szurkolói csoportba is mikor viselkedtek 12 éves módjára?

  • Nekünk pont ez a bajunk D-vel és Hakannal ami neked velünk. A stílus ahogy intézték a dolgaikat.

   Szóval ha a stílusért te bírálhatsz mindenkit, akkor a mindenki miért ne bírálhatná a fent említett 2 illetőt?! Nincs szükségünk erkölcs rendészre.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet