Frey: “Kíváncsian várom Maignant a Milan kapujában”

2

Sebastian Frey, korábbi francia válogatott kapus elismerő szavakkal illette Mike Maignant és kíváncsian várja, hogy a honfitársa bemutatkozzon a Serie A-ban.

Mint ismert, a Milan néhány héttel ezelőtt szerződtette a francia bajnok Lille együttesétől Maignant, akit a szezon legjobb kapusának választottak Franciaországban. Ráadásul 21 meccset kapott gól nélkül hozott le, amely kiemelkedő szám az európai topligákban.

Frey pályafutása alatt összesen 446 meccsen lépett pályára a Serie A-ban és többek között az Inter, a Parma és a Fiorentina kapuját is védte. A korábbi francia hálóőr Maignanról, a Milan új kapusáról nyilatkozott.“A francia bajnokság legjobb kapusának választották és remek szezonon van túl. Nagyon kedvelem őt, remek személyisége van. A PSG-ből való távozása után folyamatos játéklehetőséget kapott és megmutatta minden adottságát.” – mondta Frey.

“Véleményem szerint képes LESZ arra, hogy nagyon jól teljesítsen a Milan kapujában. Megvan a karaktere és rendkívül robbanékony. Kíváncsian várom, hogy lássam őt a Serie A-ban és a legjobbakat kívánom neki.”

Maignan lesz a következő szezonban a Milan első számú kapusa és a BL-ben is védhet.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • El fogja. Szerintem nem gengébb kapus. Kicsit alacsonyabb, mint Donna, de cserébe pl sokkal jobb lábbal – Donna rámhozta elég sokszor a frászt, mert a rossz lábához nagy magabiztosság párosult. Európa egyik legjobb kapusa volt idén.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet