A Milan minden ajánlatot visszautasít Theóért

7

A klub vezetősége minden beérkező ajánlatot visszautasít Theo Hernándezért.

A 23 éves balhátvéd 2019 nyarán érkezett a Real Madridtól és már két éve erősíti a Milant, amelynek színeiben 81 tétmeccsen játszott és ezeken 15 gólt szerzett illetve 13 gólpasszt osztott ki.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője arról számolt be, hogy Hernández egyike azoknak a játékosoknak a Milanban, akik érinthetetlenek és biztosan maradni fognak a csapatban a következő szezonra.

Néhány héttel ezelőtt a Paris Saint-Germain érdeklődést mutatott iránta, azonban a Milan egyáltalán nem szándékozik megválni a francia balhátvédtől. A klub álláspontja szerint Theo létfontosságú szerepet tölt be a csapatban és ennek következtében minden ajánlatot visszautasít, ráadásul tárgyalást sem akar folytatni más klubokkal az esetleges eladásáról.A BL-győztes francia játékos aktuális szerződése 2024 nyaráig szól a Milannal.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kitűnő! Kell ő a BL-be mindenképp, az a nyers erő, amit képvisel. Kessiével remélem nem lesz gond, rengetegen ácsingóznak utána, és még nemigen volt róla hír.

  • Sztem olyan nagy potenciál van benne, hogy ha mondanom kellene egy számot amiért meg kellene válnunk tőle akkor 100-120 M körülit mondanék. Ebből meg lehetne próbálni pótolni és talán haszon is maradna némi. De még ekkor is rizikós lenne a pótlása.

   Szóval mindenféle képen maradnia kell. Végre van veszélyes szélünk Calabriaval és Theoval. Rég volt ilyen

   • Theo veszélyes csak sajnos sok esetben a mi kapunkra is, mert a védekezése botrányos. Ami pedig a legaggasztóbb, hogy nem a képességével van a legnagyobb gond, hanem, hogy sokszor meg se próbál védekezni.

    • Ez teljesen így van, ezért nem 120 az ára. Ezzel együtt, még ha néha gólokat kapunk, pontokat vesztünk miatta, egyszerüen kell a csapatba, mert nélküle egysíkú a támadásunk amit elég könnyű levédekezni. Ha nem lő góld, vagy ad gőlpasszt, akkor is megbontja az ellenfél védelmét. Éppen ezért, s mert nem igen tudnék mondani most fiatal, gyors, ekkora támadási potenciállal bíró baloldali játékost (védőt?), nem hiszemm, hogy bármennyiért is érdemes lenne eladni. Kb olyan most ő a csapatban, mint anno Silva és Ibra volt, mikor teljesen kretén módon párban eladta Berlu őket a PSG-nek. Akkor, abból a csapatból, elég lett volna ezt a 2 embert megtartani. Bárki mást, akár az egész csapatot is eladhatta volna, ha hoz másik 9 játékost melléjük. Jobbak és erősebbek lettünk volna. Eladta az esszenciáját a csapatnak. Ha most eladnánk Theot, kb ugyan ez lenne. Kihúznánk a saját ritka és nehezen védhető fegyverünket…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet