Öt játékos iránt érdeklődnek a Milanból

6

Az elkövetkező hetekben a Milan vezetősége az igazolások mellett nagy hangsúlyt fektet az eladásokra is, hogy bevételre tegyen szert a nyári mercato alatt.

Mike Maignan személyében hivatalosan még egy játékos érkezett a nyáron, míg a távozóban lévő játékosok között eddig ott van Gianluigi Donnarumma, Antonio Donnarumma, Mario Mandzukic és Diego Laxalt neve.

Nico Schira újságíró arról számolt be, hogy a klub az eladásokon is dolgozik és a Milanból öt játékos iránt mutatnak élénk érdeklődést, Olaszországból illetve külföldről is.Andrea CONTI

Az olasz jobbhátvéd tavasszal kölcsönben volt a Parmában, de a kiesés után visszatért a Rossonerihez. Conti legfőbb kérője a Genoa, amely szeretné megerősíteni a védelem jobb oldalát a nyáron. A 27 éves játékos nem szerepel Stefano Pioli terveiben a következő szezonra.

Samu CASTILLEJO

Jelenleg két megkeresése van Castillejónak, aki a nyáron vélhetően elhagyja a klubot. Az egyik érdeklődő a Real Betis, míg a másik az Espanyol. Samu számára Spanyolország tűnik a legvalószínűbb célállomásnak.

Mattia CALDARA

Véget ért a másfél éves kölcsönszerződése az Atalantánál és visszatért a Milanhoz, miután a bergamóiak nem aktiválták a vételi opciót. Caldarára három klub is szemet vetett, nevezetesen a Cagliari, a Genoa és a Hellas Verona.

Tommaso POBEGA

A 21 éves középpályás remek szezont futott a Speziában és a nyáron lejár a kölcsönszerződése. A jövője jelenleg bizonytalan, de könnyen lehetséges, hogy marad a Milanban a következő szezonra. Az Udinese élénk érdeklődést mutat iránta.

Jens Petter HAUGE

A Milan 10-15 millió euróra tartja a norvég válogatott támadó értékét. Haugét két klubbal hozták szóba: a Bundesligából (Wolfsburg) és a Premier League-ből (Watford).

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hauge kölcsön, Pobegát még nemigen láttam, de jókat hallottam róla. Jó lenne valami megoldás, hogy olcsón (ingyen) visszaszerezhessük. A többiek mehetnek.

 2. Előbb adnám el Leao-t, Krunicot de még jó pénzért Salemakerst is, mint Pobegát és Hauget!
  Leao egy link megbízhatatlan játékos, Krunic láthatóan nem tud többet. Salemakersbe sem hiszem, hogy több van. Akar, fut, de szerintem nem minőség. ennek ellenére a belga játékosokért elég sokat anak.. 20m körül biztosan el lehetne sütni és 30 körül jöhetne a helyére berrardi.
  Leao, Krunic, Conti és Caldara árán meg kellene egy Bellotti és meg is vagyunk elöl is.
  Én elöl 2. vonalban építenék Haugéra, Maldinire, Olzerre és Diaz, ha itt marad.
  Kezdőbe meg ott lenne
  Ibra/Bellotti
  Rebic – Hakan – Berrardi

 3. Nem szeretek hozzá szólni ja Milanfan vagyok de van 2 fiatal akiket Pioli úr szisztemakusan tönkretesz az egyik Hauge a
  Másik Tonali nem játszhatja őket megakkor sem mikor az eredmény is engedné gondolom sokan egyetértenek az én szememben az ilyen tréner vagy nemtudja hogy kéne nevelni szerintem ez a szezon a fiúk volt nem az övé. Bocs ez az én velemenyem. Én nem akarok többet hozzaszolni a köröm miatt sem Köszi. HAJRÁ MILÁN.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet