Donnarumma orvosin vesz részt a PSG-nél

18

Az olasz kapus ingyen csatlakozik a francia élvonalbeli Paris Saint-Germainhez.

Hosszú hetek és hónapok óta tartó huzavona után eldőlt, hogy Gianluigi Donnarumma a Paris Saint-Germain játékosa lesz a következő szezonban. A 22 éves kapus úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a június 30-án lejáró szerződését a Milannal és ingyen távozik.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja szerint Donnarumma elfogadta a PSG ajánlatát és szombaton vagy vasárnap vesz részt az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

Az orvosi vizsgálatokat és teszteket a folyamatban lévő Európa-bajnokság miatt az olasz válogatott edzőtáborában fogják elvégezni. A várakozások szerint Donnarumma a 2021/22-es szezonban Keylor Navasszal fog versenyezni a kezdőcsapatba kerülésért.Di Marzio hozzátette, hogy megtörtént az üzlet véglegesítése és Donnarumma összesen évi 12 millió eurót tehet zsebre 2026-ig, ebből 10 millió euró a fix bére és további 2 millió bónusz. Az elmúlt években 6 millió euró volt a fizetése a Milanban, míg a klub vezetőségének legutolsó ajánlata 8 millió euró volt egy hosszú távú szerződéssel, amire nemet mondott.

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sajna Navas elég gyenge volt már az idén. Donna ki fogja szoríani – pedig jót röhögnék, ha padozna egy évet pár kupameccsel. 😀

 2. Remélem formán kívül kerül a srác az új környezet és a feltámadó lelkiismeret miatt, és tönkreteszik a PSG-ben. Nem vagyok rossz szívű, de ezzel az emberrel egyszerűen képtelen vagyok másképp viseltetni.

  • Saját véleményem szerint reális esély van a fejlődésének megtörésére. Mindig is megvolt benne az érzelmi gyengeség. Pont ezért tudta Raiola megvezetni. Az ezt megelőző szezonban is volt hullámvölgye.

   Egyszerűen ha ő kib@szott a csapattal (pedig másként is eligazolhatott volna) akkor hasonlóakat kívánok neki én is

 3. Legalább nem a Juveba ment.
  Nekem csak az az egy kérésem van, hogy egyszer kerüljünk össze a PSG-vel a BL-ben, és üdvözölje a Curva Sud úgy ezt az alakot, ahogy az illik.
  Tegnap a válogatott meccsen légyszívesebben leköptem volna a tévét, amikor mutatták. Az én szememben idáig süllyedt.

 4. Ezzel mindenki veszített, de szerintem Donnarumma a legtöbbet, az emberek megbecsülését. És ez a pénznél sokkal fontosabb. Ezt 22 évesen nem fogja fel, de eljön az az idő, amikor a falba fogja verni a fejét, ülve a dollár halmokon.

 5. Javítanák. A vezetőség úgy döntött hogy nem hosszabbít vele 😉😉😉 és lezárta a tárgyalásokat 😉
  Elment, és zárjuk le szerintem. Nem az első eset. Legenda lehetett volna de rossz időben lett a Milan kapusa. Csoda hogy eddig maradt. De annó Pirlonak is minden álma a Real Madrid volt és ment is volna ha csak rajta múlik de nem jöttek össze a dolgok, és végül ingyen távozott és a Juventushoz ahol edző is volt és mégsem utálja senki sem annyira. Thiago Silva és Ibra is maradni szeretett volna, mindenki imádta volna és őket pedig a vezetőség áldozta fel és üldözte el a pénzért, és senki sem utálta meg a vezetőséget. Káka szintén elment egy nagyobb csapatba és szintén mindenki imádja. Ilyen a futball a játékosok jönnek mennek, vagy a pénz miatt vagy a dicsőség miatt. Ne kívánjuk neki rosszat. Senkitől sem lehet elvárni azt amit mi szeretnénk. És szintén közülünk is itt sokaknak ha azt mondanák hogy kereshetel 8 vagy 12 milliót akkor a 12 milliót választaná főleg ha ugyan azt kell csinálnia mint eddig csak egy más városban.

  • Igen igazad van, a12 több mint a 8.De amikor elment még nem volt szó ekkora fizetésröl. És 22 évesen többet ér neki 4 milla mint,hogy a nevelő egyesületében egy ikon legyen. Hát ő egy darabig nem fog nyugodtan Milanó utcáin sétálni. De remélem, hogy a szüleinek is gratulálnak majd az ultrák, hogy milyen gerinces gyereket neveltek. FORZA MILAN!!!!

  • Lehet hogy lemaradtál de a történteket figyelembe véve abszolút köpedék a srác.
   Hogy van pofája ezt eljátszani. Ahelyett hogy megköszöni Maldininek a fizetésemelést és örül hogy imádott(?) csapatával ami kinyalta a seggét egész életében bejutott a bl-be végre. Kár is erről beszélni szánalmas. És ne Pirlozzunk mert az teljesen más eset.
   Mentségére szól hogy egy a menedzsere által irányított fogyatékos birka. Teljesen kulturált üzenetek vannak.

  • Balika, minden tisztelet de sokszor leírtuk a problémát, ne kelljen már magyarázni. El lehet hagyni a klubot de nem ez lett volna a módja.

   • Nekem is minden tiszteletem és jól beszélsz. De miért kell ilyeneket írni hogy köpedék meg stb…? Igen megvan a véleményem ami nem pozitív, de aki elmúlt 12 éves kérem viselkedjék is úgy! Aki még 12 attól bocsi így tovább! 🙂

    • Mert az. Ha szerinted nem, az téged minősít. Gratulálok

     Miért, hogy viselkedik aki elmúlt 12? Majd te mondod meg?
     Soha nem értettem az ilyen alakokat

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet