A török válogatott játékos nemrég visszautasította a katari megaajánlatot.

Úgy tűnik, hogy hamarosan véget érnek a találgatások Hakan Calhanoglu jövőjét illetően, akinek a hónap végén lejár a szerződése a Milannal. A 27 éves futballista Katarból kapott ajánlatot, ami évi 8 millió eurós fizetést garantálna számára három éven keresztül, de maradni szándékozik Európában.

A SportItalia és a Corriere della Sera értesülései szerint Calhanoglu egyre inkább a hosszabbítás felé hajlik. A török játékos vélhetően el fogja fogadni a Milan ajánlatát.

Mint arról beszámoltunk, nemrég újrakezdődtek a tárgyalások Calhanoglu ügynöke és a Milan között. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a felek közösen folytatják és Calhanoglu marad a Milan játékosa. Hakannak 4 millió eurós fizetést kínált a Rossoneri vezetősége, ez másfél millió euróval magasabb a jelenlegi bérénél. Az összeghez még további bónuszok társulhatnak.

A török irányító 2017-ben szerződött a piros-feketékhez és azóta 172 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 32 gólt szerzett és 48 asszisztot jegyzett.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha nem is 4, de 4.5+ bónuszok biztosan jó ajánlat. Ha csak pénz motiválná már aláírt volna máshova. Én bízom a maradásában, főleg, mert akkor tényleg lehet a hiányposztokra pénzt fordítani.

  • Mennyire beteg ez a világ. Csak abból a fél millió különbözetből jómódban megélne 30 család egy évig.

   • Eszméletlen tényleg….. Ha jómodban nem is, de meg lehet élni belőle! Sajnos az az idő is elmúlt már amikor ennyi pénzből jómódban lehet élni…..

 2. 1-2 éve lenne még Milánóba. Utána ha erősödik a keret úgy is kipaterolják. Lehet most megadnám amit kér ha nagyon nem tágítana. Ha 5 évre nézzük is plusz 2 millió az 10 millió. 10 millióból mit lehetne venni a posztjára? De annyit nem fog maradni. Aztán gondolkoznék alternatívákon a következő hosszabbításra. Vagy vágják ki aztán kölcsönözzenek. De az megint lutri hogy ha nem is egetrengető szintet hozott a török, de azt is tudja e hozni az utód. Az elődök megmutatták, hogy lehet rosszabb is.

 3. Azért azt nem tudom elképzelni, hogy annyira megerősödne a keret 1-2 éven belül, hogy egy Calhanoglut kipateroljanak. Sajnos pénzügyileg nem a PSG vagyunk.

  • Egész jól erősödnek. Pár év Bl részt vétel és el tudom képzelni, már ha nőnek a célok. Most is vagy 100 milliót költenek a piacon. Lehet többet is. Maignan meg a kölcsönzöttek java megvételre kerül.

 4. Ha marad, akkor is hiányposzt marad az ő posztja is….pár másikon kívül, mert egyáltalán nem olyan jó s van egy félszem. Mégpedig hogy vissza fog esni erről a számára valóban magas szintről és akkor lesz jó drágán még egy középszar játékosunk.

  • Mikor 2011ben bajnok lett a Milan volt egy erős kezdő a cserék meg nem is tudom minek voltak. Aki most azt mondja nem vagyok 100as az gondoljon vissza akkoriban az Arsenal majd a Barcelona elleni párharcra. Akkor is sérülés hullámok tarkították a csapatot.

 5. Sajnos sose lesz már Pirlonk!
  Posztján isteni! Korán engedték el!!!
  Seva!!!! Ibrát istenitjük,de legjobb ő volt! Donnat engedjük,ha pénzéhes.
  Egy irányító kell és egy jó csatár!

  • Tonali stílusa kicsit hajaz Pirlora de még sokat kéne letennie ahhoz. Nem engedték el korán Pirlot. Nem illett a csapatba és jót tett Neki a környezetváltozás. Scheva pedig szerintem soha sem volt jobb mint Ibra. 🙂 Remek kiszolgálói voltak. Gyors volt és jól helyezkedett. Igazi csatár volt ügyes volt. De nem mondanám hogy jobb volt mint Ibra. Többek közt Ibra nem sült fel a PLben.

 6. Elején nagyon-nagyon örültem mikor hozzánk szerződött de sajnos kiderült vannak gyenge tulajdonságai is. Sajnos ő sem tudott a támadó szekció vezérévé válni. Ezt a 4 M fizut még talán megszolgálja de ez a max.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet