Egy 3-szoros BL-győztes játékos személyében a Real Madridból érkezhet erősítés a támadó-szekcióba.

A MilanNews szerint Lucas Vázquez a Milan célpontjai között szerepel a támadósor jobb szélére. A 29 éves játékosnak az idény végén lejár a szerződése a Real Madriddal és a felek eddig még nem tudtak megállapodni a hosszabbításról.

A piros-feketék készen állnak lecsapni a lehetőségre, hogy ingyen szerződtessék a spanyol válogatott szélsőt.

Az AS arról számolt be, hogy a Milan szerződést kínált Vázqueznek a következő szezonra. Sergio Gomez újságíró szerint a játékos számára vonzó célállomás lehet Olaszország.

“Lucas még nem mondott igent a Milannak. Ügynöke kapott egy ajánlatot a piros-feketéktől és úgy tűnik, hogy Lucas nagy örömmel próbálna szerencsét Olaszországban, ahol sok barátja van. A Milan ajánlatának részletei még nem ismertek, de annyit biztosra tudunk, hogy a klub megkereste a játékost, ahogy a PSG és a Bayern München is, ám a Rossoneri ajánlata tűnik a legkedvezőbbnek.” – mondta az AS újságírója.

Időközben egyre biztosabb, hogy Samu Castllejo a nyári átigazolási időszakban távozni fog. Könnyen lehet, hogy Vázquez személyében egy honfitársa fogja helyettesíteni.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jajjj ne!!! Semmivel sem lennénk előbbre, sőt! Akkor álljunk át 2 csatáros játékra ha ennyire nincs szélső a piacon.

 2. Kb, annyi előnye van Castillejo-val szemben hogy jobban védekezik. De semmivel nem gyorsabb, 29 éves, nem gondolnám hogy Ő kéne nekünk. Ja, hogy ingyen van. 🙂

  Mondjuk ha csak annyira mi vagyunk érte pole pozícióban mint voltunk Thauvin-ért, akkor nem kell attól tartani hogy itt köt ki.

 3. Azért jobb lenne mint Castillejo és Castillejonak nem is a gyorsasága a baj. Hanem hogy egy vergődő kismadár ellökik hamar.

 4. Valamiért nekem az ugrott be, amikor jó pár évvel ezelőtt a Napoli elhozta Madridból Callejón-t. Ő is pont így le volt sajnálva, aztán végeredmény szempontjából nagyon is jól sült el.
  Nyilván én sem pont vele képzelem el az ideális jobboldalt, de a jelenlegi felhozatalhoz képest bizony óriási előrelépés. Szorgalmas, talán jobb is védekezésben, mint Saelamekers Támadásban meg pláne.
  Samuhoz meg ne is hasonlítsuk.

 5. Nehogy már nyafogjunk, ha egy Lucas Vazquez szintű játékos jönne a csapathoz. Hozzá képest Salemaki és Casti is fogalmatlanok. Thauvint pedig nem sajnálom, ha annyi esze van, hogy inkább elmegy Mehikoba…

  • Dehogynem! Sírni kell! Ha nem 100 millió és nem rúgott 45 gólt, adott 52 gólpasszt vagy csak nem elég jóképű és nem egy jó fej akkor sírni kell! Ha ezek véletlenül mind meglennének akkor jönne, hogy nincs rajta sapka…a lényeg a sírás!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet