A várakozások szerint Diego Laxalt a nyáron visszatér kölcsönből és könnyen lehet, hogy a következő szezonban marad a Milan játékosa.

Az uruguayi válogatott játékos a 2020/2021-es idényt kölcsönben tölti a Celtic együttesénél és egyre valószínűbb, hogy a skót együttes nem tart igényt a jövőbeli szolgálataira és nem fogja végleg megvásárolni a Milantól. Laxalt az idei szezonban 28 tétmeccsen játszott a Celticben és 1 gólt szerzett.

A Sportmediaset arról ír, hogy a Celtic vezetősége már döntött, így Laxalt a nyáron a kölcsönszerződésének lejártával visszatér a piros-feketékhez, akárcsak Andrea Conti a Parmából és Mattia Caldara az Atalantából.A 28 éves balhátvéd – akinek egy év maradt a szerződéséből – további sorsa erősen kérdéses, viszont a piaci lehetőségektől függően lehetséges, hogy a következő szezonban marad Theo Hernández tehermentesítésére a csapatban, különösen Diogo Dalot távozása esetén, aki az idény végén visszatérhet a Manchester Unitedhez.

Laxalt 2018 augusztusában csatlakozott a Milanhoz a Lapadula-transzfer keretein belül, azonban a klub két alkalommal is kölcsönadta, előbb a Torinónak, majd a Celticnek. Az uruguayi játékos összesen 35 mérkőzésen lépett pályára a Milanban.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Visszatér Conti, Caldara és Laxalt! Az U15-ös csapatban kimagaslóak lennének (magasságra) 🙂
    Azért vicc, hogy az elmúlt 10 évben kb 80-100 (hasamra ütöttem) igazolásából 1-2 átlagosnak mondható transzfer jött össze csilliárd Eurókból…
    Van itt baj, nem kicsi!

  2. Lehet velem van a baj, de egyre jobban tetszik Dalot játéka. Continál, Laxaltnál meg Kalulunál nagyságrenddel jobb játékos, aki mindkét szélen bevethető, intelligens, sokoldalú játékos. Én megszabadulnék a fenti 3-tól, és elhoznám Diegot…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet