Immáron hivatalos, hogy Zlatan Ibrahimovic a 2021/2022-es idényben is a Milant fogja erősíteni.

Csütörtök este a Milan a hivatalos honlapján tett bejelentést és a várakozásoknak megfelelően Ibrahimovic új szerződést írt alá a piros-feketékkel 2022. június 30-ig.

“A MILAN BEJELENTI, HOGY MEGHOSSZABBÍTOTTA ZLATAN IBRAHIMOVIC SZERZŐDÉSÉT.”

Ibrahimovic 2020 januárjában tért vissza a Milanhoz és vitathatatlan érdemei voltak a csapat talpra állításában, mind a pályán nyújtott teljesítményével, mind az öltözőben betöltött vezéregyéniség szerepével. A 39 éves csatár a visszatérése óta 45 tétmeccsen 28 gólt rámolt be az ellenfél kapujába, valamint 8 gólpasszt is kiosztott a társaknak.A svéd klasszis októberben fogja ünnepelni a 40. születésnapját. Ibrahimovic jelenleg a Milan történetének harmadik legidősebb játékosa, aki gólt szerzett a Serie A-ban és megelőzheti a második Paolo Maldinit (39 év, 9 hónap, 4 nap). A legidősebb gólszerző Alessandro Costacurta (41 év, 25 nap).

A Sky Sport Italia értesülései szerint Ibrahimovic továbbra is 7 millió eurót fog keresni a 2021/22-es idényben. A szerződése tartalmaz egy fix bért, amely különböző bónuszokkal növekedhet a pályára lépések és a gólok számától függően. Ezen felül egyes bónuszok a csapat teljesítményéhez kapcsolódnak.

21 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Nekünk nem motivátor kell, hanem olyan játékos, aki nem csak minden harmadik-negyedik meccsen lép pályára..
   Ne motiváljon, hanem focizzon és szerezzen gólt.. De sajnos már a családlátogatástól is izomfáradtsága lett..
   Egyébként ez a motiválás is csak egy hatalmas butaság, amivel a szurkolók áltatják magukat..
   Most a szezon utolsó harmadában hol marad a motiválás???

   • Én is így gondolom! Illetve nem értem, hogy milyen egyéb motivációra van szükség akkor, amikor valaki a BL helyekért küzdhet egy top ligában?
    Ibra húzza be nekünk a maradék meccseket, és akkor rendben van a hosszabbítás is!

    • Közben a csapat másik kulcsembere 5M-t kér és azt sem akarjuk megadni. Szerintem felháborító. Én elismerem Ibrát, de ahogy Jani is mondta… családlátogatásból izomfáradsággal jön vissza akkor ő akkor játszik amikor akar. Legyen az dal fesztivál, honvágy vagy bármi más ok Ő marad a pálya szélén…. Akkor tegyük meg edzőnek és motiváljon. Szerintem egy Milan drukker Belotti épp eléggé motivált lenne, ahogy Hakan is addig hajt, míg össze nem esik a pályán. Pont Sass ellen látható a szerepe, amint lejött összeomlott a játék.
     A török mezőnyjátéka pótolhatatlan és kíváncsi vagyok Bruno Fernandesen kívül ki lenne hasonló??

     • Nem rossz Hakan, de túl sokat követel, mikor a Török válogatottban játszott lőtte a gólokat meg adta a gólpasszokat, aztán visszajött és nulla volt a meccsen, aki ennyire van csak motiválva, azt igenis kéne motiválni, valamint a fizetési igényeinek is csökkennie kéne, mert nincsenek a stadionokban nézők, ezért el kellene fogadniuk azt is, hogy nincs végtelen pénzcsap és a legnagyobb fizetést az kapja, aki a legtöbb gólt szerezte és a világon mindent megnyert már. Calhanoglu nem rossz, de amíg ezt nem tudja elfogadni, addig nem lesz helye a Milan-ban, csak ha majd sejkek lesznek a tulajok, de akkor meg vesznek jobb játékost, mint Calhanoglu és maximum a padon lesz helye.

    • Lehetne rajta filozofálni, hogy miért van szükség motivátorra, de azt most hagyjuk, a lényeg, hogy sajnos igenis szükségük van rá és amíg nem volt itt, addig nem dolgoztak annyira keményen az edzéseken, hogy utána a meccseket behúzzák. Ezek a játékosok erőn felül teljesítenek, mert a technikájuk nincs meg, alig van pontos passz még akkor is, amikor senki nem zavarja őket, egy focistának ez a legalapabb tudás, amivel rendelkeznie kéne, de ezek nem rendelkeznek ezzel, viszont a pénzt azt mindegyik kevésli. Ronaldinho-nak nem kellett edzenie sokat, mert a technikai képzettsége olyan szinten volt, hogy még sörhassal is bohócot csinált minden védőből. Ezek a játékosok olcsón érkeztek és ezért tudnak csak ennyit. Az viszont nincs helyén, hogy az első alkalommal, amikor nem a 7. helyért küzködünk, akkor elkezdenek sokkal több pénzért sóvárogni, ha első helyen lennénk, akkor teljesen jogosan. A vezetőség emelni fogja a fizetéseket, de Costacurta is megmondta, hogy hiába voltak nekik is jó ügynökeik, képesek voltak lemondani 1-2 millióról. Aki nem akar a Milan-ban játszani, arra nincs szükség és akkor nem kell a fizetési igény mögé bújni, hanem meg kell mondani, hogy a pénz mindennél fontosabb neki és ezért elmegy a Man United-be, ami a kedvenc csapata. Az meg tévhit, hogy majd mindenhol megállja a helyét, mert egy jobb csapatban, ha lesz egy-két gyenge meccse, mint nálunk, akkor padra kerül, aztán ha duzzog eladják, ezért nincs olyan rossz dolga nálunk, mert nincs konkurencia és ha rossz napja van akkor is ő játszik.

     • Az mind szép és jó, amit leírtál, csak épp nem erről van szó..
      Arról van szó, hogy olyan játékosnak fizetnek nem kis összeget, akire nem lehet számítani..

   • Vicceltem, mert jelenleg is ő lövi a legtöbb gólt, pedig a büntetőket nem ő végzi. Ezen felül motiválnia kell ezeket, mert edzésen semmi nem motiválja őket arra, hogy dolgozzanak, mert csak a meccsen szeretnek focizni. Theo nem látogatott meg senkit és mégis izomfáradtsága lett, szóval hagyjuk már ezeket, hogy célzottan mindenért Ibra viszi el a balhét. Rajtam múlna akkor megvenném a Milan-t és igazolnék egy életerős csatárt meg irányítót, de ez nem ilyen egyszerű. Jelenlegi Milan Ibra nélkül nem lenne most itt, aki ezt kétli az csukott szemmel jár.

 1. Reménykedjünk a BL-ben, mert ha nem jön össze, ez a 7 milliós fizetés nagyon fog hiányozni… Ibra jövőre sem fog több meccset lejátszani, de inkább kevesebbet.

 2. Én is örülök neki. A 7 milliós fizu nagyon sok, úgyhogy egyre kevesebbet tud majd játszani. De ha Donna vagy Calha ingyen eligazol az sokkal nagyobb problémát okoz majd a költségvetésben. FORZA MILAN!!!!!!

 3. Örülök a hosszabbításnak de azt is látni kell, hogy a Mandzukic+Leao páros helyett szükség van 1 terhelhető, gólképes csatárra aki Ibra megfelelő alternatívája egyben.

 4. En örülök a hosszabbításnak, ugyanakkor látni kell, hogy a Mandzukic+Leao impotens páros helyett szükség van 1 terhelhető és gólképes csatárra Ibra alternatívájaként. (Akár Belotti)

  Nem számít a 7 M fizetése sem. Ezen a szinten ez ennyibe kerül, el kell fogadni.

 5. “Nem azért vagyok itt, hogy kabala legyek, hanem azért, hogy eredményeket érjek el és segítsek a csapatnak, az edzőnek és a klubnak visszavezetni a Milant oda, ahová tartozik.” – mondta tavaly nyáron. Akkor erre a legjobb pillanat most érkezett el. Legyen hát vezér, és jelentse a különbséget ebben a kiélezett helyzetben.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet