Egybehangzó hírek szerint Rafael Leao indul a legjobb esélyekkel a kezdőcsapatba kerülésért a hétvégi Genoa elleni mérkőzésen.

Mint ismert, Zlatan Ibrahimovic egy mérkőzéses eltiltást kapott és ennek következtében nem léphet pályára a vasárnap délben rendezendő Genoa elleni bajnokin.

Ugyan Pioli nem számíthat a legeredményesebb játékosára, de további három opció áll fenn csatárposzton, nevezetesen Rafael Leao, Mario Mandzukic és Ante Rebic.A MilanNews, a Sky Sport Italia és a Gazzetta szerint az edző Leaónak fog bizalmat szavazni csatárposzton a Genoa ellen. A 21 éves játékos csereként beállva gólt szerzett a Parma ellen és ebben a szezonban 23 bajnokin 6 gólnál illetve 5 gólpassznál jár.

Mandzukic már napok óta a csapattal edz, miután több mint 1 hónapot hagyott ki izomsérülés miatt. A hírek szerint a játékos erőnléti állapotát figyelembe véve Pioli nem akar kockáztatni és a fokozatos visszatérést preferálja, ezáltal vélhetően csereként fog bizalmat szavazni a horvát csatárnak a második játékrészben.

A várakozások szerint Leao mögött a Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic hármas kezdhet a támadó-szekcióban.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet