A Milan szerződtetné a Dortmund fiatal tehetségét

3

A Milan mellett az FC Barcelona is felfigyelt a 16 esztendős középpályásra.

A Borussia Dortmund ificsapatában szereplő Vasco Walz szerződése az idény végén lejár és eddig még nem született megállapodás a hosszabbításról. Ha ez így marad, akkor a fiatal tehetség nyártól szabadon igazolhatóvá válik.

A MilanNews értesülései szerint a játékos ügynöke, Hector Peris hamarosan Olaszországba érkezik, hogy a Milan vezetőségével tárgyaljon és megpróbáljon megállapodásra jutni a piros-feketékkel.

Úgy tűnik, hogy a megbeszélések előrehaladott szakaszban járnak és a személyes találkozó lehet a következő lépcsőfok az üzlet megvalósulása felé. A 16 éves német középpályás – aki olasz gyökerekkel rendelkezik – a Dortmund U17-es együttesének csapatkapitánya.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Baromira örülök, hogy az utánpótlásunknak ennyi figyelmet szentelünk, miközben a felnőtt csapat nagy része lóg a levegőben. Még akkor is igaz ez, ha nem valószínű, hogy az utánpótlási terület is Maldiniékhez tartozik.

  2. Igazad van, valóban akad gond a szerződések körül a felnőtt csapatnál, ami tényleg problémás, viszont én eddig pont az ilyen igazolásokat hiányoltam. Volt belőle 1-2 ugyan, de ez szerintem kevés.
    Minél több olyan, 16-18 éves, tehetséges fiatalt ide tudunk hozni, akit 2 (maximum 3) év alatt be tudunk építeni a felnőtt csapatba, annál többet nyerünk vele a jövőre nézve.
    Igazából ennek a 2 dolognak illene egymással párhuzamosan, minimális (azaz sokkal kevesebb) és könnyen megoldható akadozásokkal (hibátlanul szerintem nem lehet) mennie. Pont ezért lennék kíváncsi arra, hogy milyen heti időbeosztással, munkatempóban és fontossági sorrenddel dolgozik a Maldini, Massara duó?! Nagy kár mindenesetre, hogy egy Boban mínuszban vagyunk.

  3. Biztos nem ugyan azok irányítják az utánpótlást és a felnőtt csapatot.

    Másrészről nyilvánvalóan a jövőben a csapat az ilyen fiatal tehetségekből akarja fenntartani magát szóval meg kell alapozni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet