Kilenc mérkőzés maradt, hogy Mario Mandzukic meggyőzze a Milan vezetőségét.

A 34 éves vb-ezüstérmes csatár januárban csatlakozott a piros-feketékhez, azonban február vége óta izomsérüléssel bajlódik, amelynek következtében az egész márciust kihagyta és összesen 10 mérkőzésen nem volt bevethető.

A Sky Sport Italia szerint Mandzukic jövője erősen kérdéses és jelen pillanatban a Milan vezetősége nem szándékozik megtartani a 2021/22-es szezonra.

A hátralévő kilenc mérkőzés döntő fontosságú lesz Mandzukic jövője szempontjából, azonban ha nem történik meglepetés és jelentős változás, akkor a klub vezetősége nem fogja meghosszabbítani a játékos június 30-án lejáró szerződését. A megegyezés szerint Mandzukic a télen fél évre írt alá és a kontraktusa tartalmaz egy opciót a következő idényre. Megerősített információk szerint a Bajnokok Ligája-kvalifikáció nem eredményezné automatikusan a szerződés meghosszabbítását.

A horvát támadó eddig összesen 5 mérkőzésen lépett pályára a Milanban és 158 játékpercet töltött a pályán.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Higuain nagyon régen volt jó utolsó juvés szezonjaiban sokmindenre nem volt jó súly gondjai is voltak. Bonucci meg Chiellini nélkül semmit sem ér. Ott utóbbi volt a fej akkoriban is. Caldara meg nagyon sok időt se kapott meg sokat volt sérült mint mostanság mindenki. Én lecserélném az edzőket mindenkinek izomsérülése van szinte. Agyon van hajtva mindenki. Nem tudom mi ez a szabitőr duma de ennek semmi értelmét nem látom. Vak volt a vezetőség egyszerűen.

    • Oda se kellett volna vinni. Ibra formába volt játszott amikor Milánóba érkezett Mandzu meg formán kívűl klub nélkül kapott szerződést hogy a semmiből Ibra szintjét hozza. Ez akkora süketlenség volt mint amikor Pioli elődjének bizalmat adtak.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet