Diogo Dalot boldogan nyilatkozott a Verona elleni gólja után és elmondása szerint csütörtökön különleges lesz számára a Manchester United elleni meccs, hiszen korábbi klubjával néz szembe.

“Nagyon örülök az első bajnoki gólomnak, de a csapat teljesítményének még inkább. Megfelelő hozzáállásunk volt. Nem csupán 11-12 főből álló csapatunk van, hanem csaknem 30 erős játékosból. Ezt bebizonyítottuk és boldog vagyok a csapat miatt. A célom, hogy egyre jobban teljesítsek és elégedett vagyok a gólommal.” – mondta Dalot a meccs lefújása után.

“Az edzésen gyakoroltam az ilyen lövéseket. Az edzések végén mindig sokat lövünk kapura.”

“Minden meccsen arra törekszem, hogy mindent beleadjak és a maximumot nyújtsam. Nem könnyű mérkőzésenként posztot váltani, de a legjobb formámat akarom hozni a Milan sikeréért.”

“Beilleszkedés? Mindig van lehetőség fejlődésre. Olyan srác vagyok, aki nap mint nap dolgozni és fejlődni akar. Alkalmazkodom a játékstílushoz, amit játszunk. Boldog vagyok, mert ez a mérkőzés önbizalmat ad nekem és a csapatnak egyaránt.”

“Manchester United? Különleges alkalom lesz a United elleni meccs, ezt nem tagadhatom. Örülök, hogy újra láthatom a korábbi csapattársaimat és azt a stadiont, amely nagyon sokat adott nekem. Most a Milan játékosa vagyok és ha játszom, akkor a legjobbat nyújtom a klubért. Ha magabiztosan vágunk neki, akkor jól teljesíthetünk.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “ Ha magabiztosan vágunk neki, akkor jól teljesíthetünk. “Örülnék ha véletlen elpicsáznánk őket. 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet