Rade Krunic, a Milan bosnyák középpályása a Verona elleni győzelem után köszönetet mondott a klubnak, amiért hittek benne.

Stefano Piolinak számos hiányzó kulcsembert kellett nélkülöznie a vasárnap délutáni Verona elleni meccsen, azonban a tartalékos csapat ellenére roppant magabiztos győzelem született. A meccs első gólját az a Krunic szerezte, aki kiegészítő embernek számít és ezúttal támadó-középpályásként szerepelt. A bajnoki előtt nagy szkepticizmus fogadta Pioli azon döntését, hogy Krunicot jelölte a kezdőcsapatba, ám a választása abszolút bevált.

A bosnyák válogatott középpályás nagyszerű teljesítményt nyújtott. Az első játékrészben előbb kiharcolt egy szabadrúgást, majd gyönyörű lövéssel a kapuba tekerte a labdát a tizenhatos vonaláról.

“Sok fontos játékos hiányzott tőlünk, de ismét bebizonyítottuk, hogy egy igazi csapat és egy család vagyunk. Nagyszerűen reagáltunk a nehéz helyzetre.” – mondta Krunic.

“Köszönettel tartozom a klubnak, amely hitt bennem. A múltban nehézségeim voltak, mentálisan nem voltam jól és nem volt önbizalmam, de most már egyre jobban vagyok. Készen állok segíteni a csapatot különböző posztokon. Meghallgatom az edző kéréseit és a legjobbamat nyújtom. Ez a gól nagyon értékes volt, de mindenekelőtt a három pont a legfontosabb, hiszen egy erős csapatot győztünk le.”

VIDEÓ: KRUNIC FANTASZTIKUS SZABADRÚGÁSGÓLJA

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igazi sportember ! Gondolom a mester jobban foglakozott vele most hogy nincs más . És meghálálja a bizalmat. Így tovább lesz még alkalom ahogy elnézem a sérülteket.

  2. Nem voltak neki olyan rossz statjai mielőtt ide került.
    Reméljük önbizalmat nyert ezzel a tegnapi góllal.

  3. Ez így van szucsi82, valaki írta korábban valamelyik fórumon, hogy a leigazolását megelőző évben,egy kieső Empoliban jobb statjai voltak, mint a mi középpályás sorunknak.

  4. Nagyon szép gól volt. Gratula neki. Talán a Pirlo idejében voltak ilyen szép szabadrúgás gólok utoljára.

  5. Én mindig védtem őt, mikor itt mindenki oltotta. Szerintem a hátsó kettes alakzatban sem volt rossz, de a kvalitásai előrébb helyezik őt, Calha helyettesének, de akár szélre is. Nem is tudom, mikor láttam valakitől ennyire puha, finom labdakezelést és passzokat a Milanban, egészen hihetetlen, ahogy a labdához ér a hosszú lábaival, szintem művészi. És hát bizonyos szinten gólerős is, mikor egyszer szélen játszhatott, akkor is lőtt gólt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet