Krunic gyönyörű gólt lőtt szabadrúgásból

5

A bosnyák válogatott középpályás fantasztikus találattal megszerezte első gólját a Milan játékosaként a Serie A-ban.

A 27. percben a Milan végezhetett el szabadrúgást roppant ígéretes helyről a tizenhatos vonala előtt, miután Magnani szabálytalankodott Kruniccsal szemben. Hakan Calhanoglu távollétében a pontrúgáshoz a sértett állt oda, aki gyönyörűen kilőtte a kapu jobb felső sarkát és ezzel a találattal előnybe került a csapat.

Érdekesség, hogy a két csapat legutóbbi három összecsapásán a Milan 2 gólt is szerzett szabadrúgásból. 2020 februárjában Calhanoglu, míg most Krunic volt eredményes.

KRUNIC GÓLJA:

 

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Egy ilyen szép találatra még Pirlo is csettintene. Nem lehet a csapaton eligazodni, egyszer ott a Spezia elleni égés szinte fullos kezdővel, ma meg egy kellemetlen ellenfelet otthonában nullázunk SOS-kerettel.

    • Korlátolt képességű, de nem fáradt emberek játszottak. Technikailag korlátolt volt az összjáték, de legalább volt vitalitás a csapatban. A Spezia ellen ezzel szemben egy rokkant nyugdíjas, alacsony energiaszintű (fullos) kezdő ment ki.

  2. Amikor oda állt Krunic meg Samu azt mondtam magamban hogy na ebből mi lesz, és lám nézd mekkora gyönyörű találat volt!!!!

  3. Remélem most átszakadt valami a srácban! Eddig is látszott van benne valami,de elképesztően görcsös volt a játéka. Remélem ettől most megnyugszik és,ha nem is stabil kezdő,de egy jó kiegészítője lesz a csapatnak.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet