Romagnoli a szezon mentését mutatta be

9

A Milan csapatkapitánya szédületes mentést mutatott be a gólvonalról az Udinese elleni 1-1-es döntetlennel végződő bajnokin.

A második játékrész elején egy hajszálon múlt, hogy egy védelmi hibát követően a vendégek nem szerezték meg a vezetést. Theo Hernández fülelte le az udineiek támadását, azonban egy könnyelmű hátrapasszal ziccerbe hozta az ellenfelet.

Pereyra lecsapott a tizenhatoson belül, majd elvitte a labdát Donnarumma mellett és középre tette az üresen helyezkedő Nestorovskinak. A macedón válogatott csatár fejesét a gólvonalon álló Romagnoli pazar mozdulattal vágta ki, megmentve csapatát a góltól.

ROMAGNOLI MENTÉSE:

 

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azért azt tegyük hozzá, hogy Romagnoli reakcióideje a hátrapasszkor olyan volt, mint egy egy 80 éves reumás, demens, gyengénlátó öregasszonyé. A támadó métereket vert rá 2 mp alatt. Szerencséje, hogy később javítani tudott. Kjaer is gyönyörűen végigmozizta az esetet. Az egy dolog, hogy pocsék a helyezkedése, de hogy még csak fel sem ugrott, attól már a meccs alatt is agyvérzést kaptam. Ha Romagnoli elő van véve az utóbbi időben, akkor bizony szót kell ejteni arról is, hogy a dán teljesítménye sem makulátlan mostanában. Hernandez ezen megmozdulása pedig gyönyörűen beárazta az egész meccses teljesítményét.
  Illetve az is megér egy misét, hogy a jobbhátvéd és az ő helyére tessék-lássék módon visszazáró Kessienek mi volt itt az elképzelése?
  Az biztos, hogy ezt a jelenetet nem fogják a védekezés aranyoldalain reklámozni. Maximum mint elrettentő példát.

  • Igazából Meite is mehetett volna az emberrel, mert inkább ő volt az, aki csak nézte az eseményeket, ha ki akarjuk elemezni akkor ezeket se szabad kihagyni.

   • Teljesen jogos, Meite legalább annyira sáros, mint a középső védők, vissza kellett volna zárnia, de ez a helyezkedés egy olyan rutinos védőtől, mint Kjaer akkor is botrányos. Végig “légüres” térben mozog.

  • Pontosan,a mentés nagy volt és fontos de úgy ment el előtte az ember mintha ő tolószékben ülne….. tehát azt hiszem ennyi….az emberfogása katasztrofális….

 2. Maradjunk annyiban,hogy Roma az év mentését mutatta be,elötte meg folyamatosan gólt kaptunk róla…
  Az udinei gólnàl is öt és Theot fejelték le…
  Tomori kb.2szer annyit ér mint a mi nagy Capitanonk….
  Persze,ahogy tavaly Bakayokot,most az angolt se veszük meg!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet