Franck Kessié csalódottan nyilatkozott az Udinese elleni mérkőzést követően, amelyen a Milan 1 pontot szerzett a San Siróban.

A piros-feketék 1-1-es döntetlent játszottak az Udinesével a 25. fordulóban és a csapat a 97. percben Kessié találatának köszönhetően egyenlített ki.

Az elefántcsontparti középpályás szerint nem teljesítettek jól és hozzátette, hogy nem szabad csüggedni, mert három napon belül újabb fontos meccs vár rájuk.

“Három pontot akartunk szerezni, ezzel szemben két pontot veszítettünk. Fel kell emelnünk a fejünket, sok mérkőzésünk van. Ezen a napon nem teljesítettünk jól. Előfordulnak ilyen mérkőzések, most fel kell állnunk, mert három nap múlva újra játszunk.” – mondta Kessié.

“Célok? A Milan célja, hogy visszatérjen a Bajnokok Ligájába. A végsőkig harcolnunk kell, hogy elérjük ezt a célkitűzést. Büntetők? Nem könnyű tizenegyest lőni, de nem félek semmitől. Azért állok oda, hogy gólt szerezzek.”

Kessié bő egy hét leforgása alatt három gólt szerzett – mindhármat tizenegyesből, méghozzá a Crvena Zvezda, a Roma és az Udinese ellen.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Így igaz. Mindenki Donnarumma meg Hakan miatt aggódik, pedig Kessie hozza egyedül stabilan az elvárt szintet. Hakan hullámvasút, meg nem is olyan jó, mint hiszi magáról, kapusról meg annyit, gyengébbekkel is nyertünk nem egy bl címet.

  1. Lgábor!

    Igazad van,ha a zsirdisznó mindenáron váltásra buzdítja Donnarumat, hát menjen. Jó kapus kár érte, de 2 évente ez a cirkusz mindig…
    Meglehet próbálni kepat a Chelseatol, hát nálunk magára talál újra. Mert ő volt azon a szinte az első Angliai évében mint Allison. Most mellőzött és olcsón hozzá lehetne jutni.

  2. Nayjából egyetértek a fentiekkel, ő a legjobb játékosunk, főleg stabilitásban. Talán Kjaer és Calabria hasonlóak.

    Kicsit elhalványodott mostanság azért ő is. Nem csoda, sosem pihen, mégis kegyetlenül dolgozik, elfáradt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet