Olasz sajtóhírek szerint a Milan elöljárói azon dolgoznak, hogy szerződtessék a portugál élvonalban szereplő Porto brazil játékosát, Otaviót.

A 26 éves futballista rendkívül sokoldalú, ugyanis a posztja támadó-középpályás, de a támadó-szekció bármely pontján, a széleken és a középpályán is bevethető. A játékos szerződése az idény végén lejár és a jelek szerint távozik Portugáliából.

A Tuttosport és a SportItalia beszámolója szerint a Milan vezetősége felgyorsította a tárgyalásokat Otavio ügynökével. Ugyan még nem zárult le a transzfer a felek között, azonban minimálisra csökkent a különbség a brazil játékos fizetési igénye és a klub ajánlata között.

A Milan vezetősége azon dolgozik, hogy megszerezze Otaviót. A Calciomercato szerint a játékos két megaajánlatot is elutasított az Egyesült Arab Emírségekből és a Milanban akar játszani.

Kérdés, hogy Otavio esetleges szerződtetése milyen hatással lehet Brahim Diaz jövőjére, akinek a nyáron lejár a kölcsönszerződése a Milannal és az eredeti megállapodás szerint a klubnak nincs vételi opciója rá.

Otavio 2014 szeptemberében csatlakozott a Portóhoz az Internacionaltól és azóta 172 tétmérkőzésen 18 gólt szerzett és 45 gólpasszt osztott ki a csapatában.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Már csak azért is jó ez a hír, hátha Hakan is észbe kap és aláírja a szerződését. Egyébként van vagy 3 hónap vissza a bajnokságból, én lassan azt is el tudom képzelni, h tényleg az ő helyére keressük az embert és nem Diaz pótlására.

  2. Nem tudom ez az Octavio milyen játékos de Diaz számomra nem volt minden kétséget kizáróan meggyőző.

  3. Őt meg majd egy év után elcseréljük Kosticra a Frankfurttal🤞🤞🤞. Mondjuk a Silva-Rebic csere után…🤣

    • No igen, aki nem követi a Bundesligát, nézzen rá a góllövőlistára 😀 Csak az összefoglalókat nézem, de idegesítő, hogy kb hónapok óta nem volt olyan, hogy ne lőtt volna gólt.. 😀

      Rebic nem volt azért rossz, szóval nem egy botrányos csere, de na.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet