Mindhárom játékosnak 2021 nyaráig szól a kölcsönszerződése az aktuális klubjával és a Milan az eladásukból további pénzösszegre tehet szert a nyári átigazolási időszakban.

A Calciomercato beszámolója szerint a Milan vezetősége bízik abban, hogy a nyári átigazolási időszakban sikerül végleg megválni Mattia Caldarától, Andrea Contitól és Diego Laxalttól. A klub a három játékosért összesen 31 millió eurót zsebelhet be.

CALDARA:A 26 éves védőt 2020 januárjában másfél évre vette kölcsön az Atalanta, miután nagyon rosszul sikerült a milánói kalandja. Az egyezség értelmében a bergamói alakulat a nyáron 15 millió euróért végleg megvásárolhatja, azonban kérdéses, hogy élni fognak-e ezzel az opcióval. Könnyen lehet, hogy az Atalanta kedvezményt kér az árból.

Caldara az aktuális idényben mindössze 6 tétmeccsen játszott az Atalantában.

CONTI:

Conti januárban csatlakozott a Parmához egy 7 millió eurós vételi opcióval, amely a bennmaradás kiharcolása esetén kötelező érvényűvé válik. A Parma jelenleg nehéz helyzetben van, ugyanis 24 fordulót követően 15 ponttal az utolsó előtti helyen áll a Serie A-ban. Az olasz jobbhátvéd eddig 6-ból 6 meccsen kezdett a Parmában január óta.

LAXALT:

Az uruguayi válogatott játékos jelenleg kölcsönben szerepel a Celtic együttesénél és nagyon jól kezdte a szezont, ugyanis alapember volt a skót együttesben. Ugyanakkor az utóbbi időben többször is cserepados volt az edzőváltás után. Laxalt piaci értéke 9 millió euróra tehető és a Celtic az idény végén tárgyalóasztalhoz ül a Milan vezetőségével.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Összesen nem lesz 10 milla… Mehet mind, bár sokat vártam mindegyiktől, sajnos csalódáskeltő volt az ittlétük. Hárman együtt alig 90 meccs 3 év alatt…

  2. Vajon mekkora az esélye ennek a végösszegnek? Bőkezűen megelőlegeznék neki 5%-ot. 🙂 A két olasz klub jó szokás szerint zsugori üzemmódba kapcsol majd gondolom, hirtelen szegények lesznek és le akarják alkudni a felére.

  3. Caldaraért miért fizetnének ha fél évre rá lejár velünk a szerződése és így ingyen is megszerezhetik???

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet